Quantcast
Χωρίς κατηγορία

Για τον Ιούνιο αναβλήθηκε η εκδίκαση της έφεσης του Μητροπολίτη Κερκύρας Νεκτάριου

Αναβολή για τον Ιούνιο και συγκεκριμένα στις 6 Ιουνίου 2022, έλαβε η εκδίκαση της έφεσης του Μητροπολίτη Κερκύρας που αφορά στη παράβαση των μέτρων cpvod-19 την Κυριακή των Βαΐων του 2020. Την αναβολή ζήτησε ο συνήγορος υπεράσπισης του Μητροπολίτη  Γ. Κοντός το πρωί της Πέμπτης. 

Να θυμίσουμε ότι σήμερα είχε οριστεί η εκδίκαση  σε δεύτερο βαθμό  από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Κέρκυρας η υπόθεση της αυτεπάγγελτης μήνυσης κατά του Μητροπολίτη Νεκτάριου, με την κατηγορία της παραβίασης των περιοριστικών μέτρων της πανδημίας και υπεράριθμους πιστούς εντός του Ναού του Αγίου Σπυρίδωνος, την Κυριακή των Βαΐων του 2020. Η πρωτόδικη απόφαση του Δικαστηρίου ήταν αθωωτική, ωστόσο η πρόταση του Εισαγγελέα της έδρας ήταν η ενοχή του Μητροπολίτη και η αναγνώριση ελαφρυντικών. Τότε, ο εισαγγελέας κ. Λαμπρίδης είχε ασκήσει έφεση κατά της απόφασης. 

Την ίδια μέρα αναμένεται να εκδικαστεί και η ανάλογη υπόθεση που “βαραίνει” τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Δ. Μεταλληνό και του τελετάρχη του κεντρικού Δήμου Φ. Σκούρτη με συνήγορο υπεράσπισης τον κ. Δεσεγγρίνη

 

φωτο αρχείου

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!