Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γιώργος Λιάνης-Σωτήρης Βόσδου “φαν” του ΑΟ Κέρκυρα

Την στήριξή τους στον ιστορικό ΑΟ Κέρκυρα έδειξαν έμπρακτα ο πρώην υφυπουργός Αθλητισμού επί κυβερνήσεων Ανδρέα Παπανδρέου -Κώστα Σημίτη & Γιώργου Παπανδρέου, Γιώργος Λιάνης, αλλά και ο πρώην Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων Σωτήρης Βόσδου, αγοράζοντας κάρτες διαρκείας.

Συγκεκριμένα ο παλιός άσος της ομάδας & σημερινός προπονητής της Γιάννης Χονδρογιάννης, περνώντας οικογενειακά τις διακοπές του στη Βόρεια Ελλάδα συναντήθηκε τυχαία , με δύο παλιούς γνώριμους, τον Γιώργο Λιάνη, στο Κρατερό Φλώρινας  και τον Σωτήρη Βόσδου, στη Μικρή Πρέσπα αντίστοιχα. Αφού μίλησαν περί “ανέμων & υδάτων”, η συζήτηση κατέληξε στον ιστορικό ΑΟ Κέρκυρα, με τους δύο Φλωρινιώτες πολιτικούς, που έχουν συναισθηματικούς δεσμούς με το νησί μας, να αγοράζουν με ευχαρίστηση  κάρτες διαρκείας του ΑΟ Κέρκυρα, ενισχύοντας κατ΄αυτό τον τρόπο την ομάδα. Ο Γιάννης Χονδρογιάννης, κοινοποίησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφικό υλικό με τις συναντήσεις αυτές, τις οποίες σχολίασε ως εξής:

Να είσαι καλά υπουργέ!

Στο ΚΡΑΤΕΡΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ με ΓΙΩΡΓΟ ΛΙΑΝΗ τον οποίο η μεγάλη οικογένεια του ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ ευχαριστεί πολύ για την βοήθεια στην ομάδα! Καλά να είσαι υπουργέ μας εσυ &  η οικογένεια σου !

Έκπληξη με τον φίλο πρώην Περιφερειάρχη

Όμορφη έκπληξη στην Μικρή Πρέσπα στον ΑΓΙΟ ΑΧΙΛΛΕΙΟ  με τον φίλο πρώην περιφερειάρχη ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΣΩΤΗΡΗ ΒΟΣΔΟΥ. Εκτός των άλλων που είπαμε η κουβέντα ήρθε στην αγαπημένη ομάδα μας! Φίλε Σωτήρη η μεγάλη οικογένεια του ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ σ ευχαριστεί πολύ για την βοήθεια & εύχεται για σένα & την οικογένεια σου τα καλύτερα!”.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!