Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑΧωρίς κατηγορία

Γκίκας: Κρίθηκε θετικά η προσφορά της εταιρείας για τη Μαρίνα Mega Yacht της Κέρκυρας

Θετικές οι  ανακοινώσεις για την Μαρίνα Mega Yacht της Κέρκυρας, όπως επισημαίνει ο βουλευτής Κέρκυρας της ΝΔ Στέφανος Γκίκας.
Σύμφωνα με τη σχετική ανάρτηση του βουλευτή: “Είμαι πολύ ικανοποιημένος για την σημερινή εξέλιξη!Όπως θυμάστε, την Τρίτη 13 Ιουνίου 2023, το ΤΑΙΠΕΔ παρέλαβε στο πλαίσιο του διεθνούς διαγωνισμού, την προσφορά της εταιρείας LAMDA MARINAS INVESTMENTS SMSA για την υπο-παραχώρηση του δικαιώματος κατασκευής, λειτουργίας, διαχείρισης, συντήρησης και εκμετάλλευσης της Μαρίνας Μεγάλων Σκαφών της Κέρκυρας. Η προσφορά αυτή αξιολογήθηκε πολύ θετικά και έχουμε σήμερα ευτυχή κατάληξη!
H αδειοδοτημένη μαρίνα μεγάλων σκαφών αναψυχής που βρίσκεται εντός του Λιμένα Κέρκυρας και χωροθετείται στα καρνάγια, θα έχει τη δυνατότητα να εξυπηρετεί 100 περίπου σκάφη μήκους έως 140 μέτρων. Θα έχει χερσαία ζώνη 40.000 τ.μ., η οποία θα μπορεί να επεκταθεί και είναι ευνόητο ότι θα φέρει τεράστια ανάπτυξη σε όλη την περιοχή και θα αποτελέσει προστιθέμενη αξία για το νησί μας”.
__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!