Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Γκίκας: Πρός ένταξη στο «Α. Τρίτσης» τα έργα Αγροτικής Οδοποιίας των Δήμων Κέρκυρας

Νέα συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, Στέλιο Πέτσα και τον Γενικό Γραμματέα Εσωτερικών και Οργάνωσης, Μιχάλη Σταυριανουδάκη είχε σήμερα ο Βουλευτής Κέρκυρας της Νέας Δημοκρατίας Στέφανος Γκίκας, παρουσία του Δημάρχου Νότιας Κέρκυρας, Κώστα Λέσση. Μοναδικό θέμα συζήτησης απετέλεσε η έγκριση των έργων αγροτικής οδοποιίας των Δήμων της Κέρκυρας που έχουν ενταχθεί στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης».

Ο Υπουργός ανέφερε ότι τα συγκεκριμένα έργα πρόκειται να εξεταστούν σύντομα από την Επιτροπή Αξιολόγησης του Προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης»και δεσμεύθηκε ότι θα καταβληθεί προσπάθεια ώστε να μην υπάρξει καμία μείωση των κονδυλίων. Να σημειωθεί, ότι μόνον για το Δήμο Νότιας Κέρκυρας τα κονδύλια για την αγροτική οδοποιία ξεπερνούν τα 2,3 εκατ. Ευρώ.

15-16 Φεβρουαρίου εδώ ο Πέτσας

Επιπλέον, μετά από σχετική εισήγηση του Στέφανου Γκίκα, καθορίστηκε η ημερομηνία επίσκεψης του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών Στέλιου Πέτσα στην Κέρκυρα στις 15 – 16 Φεβρουαρίου 2022.

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!