Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Γονείς Κοντοκαλίου: κ. Καλόγερε ενημερώστε μας!

Επιστολή προς τον αντιδήμαρχο Τ.Υ. Νίκο Καλόγερο απέστειλε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων δημοτικού σχολείου Κοντοκαλίου, βάσει της οποίας ζητούν ενημέρωση για την πρόοδο των όσων είχε προγραμματίσει για το Νέο Σχολικό Κέντρο.

Συγκεκριμένα, αναφέρουν:

Κ. Καλόγερε, επικοινωνούμε μαζί σας αιτούμενοι ενημέρωση για την πρόοδος των όσων είχατε προγραμματίσει για το Νέο Σχολικό Κέντρο και γνωστοποιήσει σε εμάς κατά την τελευταία μας συνάντηση στις 29/01/21, παρουσία της Δημάρχου. Θα θέλαμε να μας ενημερώσετε εκ νέου για την εξέλιξη της πορείας του φακέλου για το Νέο Σχολικό Κέντρο Κοντοκαλίου – Γουβιών και αν τελικά υποβλήθηκε προς έγκριση στο Πρόγραμμα του υπουργείου Εσωτερικών «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ», ενέργεια που θα γινόταν, όπως αναφέρατε κατά τη συνάντησή μας, τέλος Μαρτίου του τρέχοντος έτους.

Σε διαφορετική περίπτωση, θα ακολουθήσετε τελικά την εναλλακτική που αναφέρατε στη συνάντηση, υποβολή δηλαδή της μελέτης προς έγκριση στο νέο πρόγραμμα ΕΣΠΑ;

Αναμένουμε άμεση ενημέρωση, καθότι παρά τις συνεχείς προσπάθειες δεν καταφέραμε να επικοινωνήσουμε τηλεφωνικώς μαζί σας ή με την κα. Δήμαρχο».

Μετά τιμής

Το διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!