Quantcast
SLIDERΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γ ΕΘΝΙΚΗ: Η Λευκίμμη γλυκόπικρο “Χ” στην Καστοριά

Με “γλυκόπικρη” ισοπαλία επιστρέφει η ΑΕ Λευκίμμης από την Καστοριά, αφού κρατούσε τη νίκη στα χέρια της μέχρι τα τελευταία λεπτά των καθυστερήσεων του αγώνα, οπότε και οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν. Ο αγώνας έγινε σήμερα στο δημοτικό αθλητικό κέντρο Καστοριάς & άνοιξε την αυλαία της 7ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου Γ Εθνικής.  Στη μεγάλη διάρκειά του, η κερκυραϊκή ομάδα είχε φέρει το παιχνίδι στα μέτρα της. Μάλιστα στο 54΄μία αντεπίθεση της, έφερε καρπούς, αφού ο Τσοπανάς πέτυχε το 0-1. Η ΑΕ Λευκίμμης στο 71΄απέκτησε και αριθμητική υπεροχή, μετά την δεύτερη κίτρινη (κόκκινη), που αντίκρυσε ο ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων Τσελεπής για θέατρο (προσπάθησε να εκμαιεύσει σφύριγμα του διαιτητή σε ανύπαρκτη ανατροπή του εντός περιοχής). Παρά ταύτα, οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους, έφτασαν δύο φορές κοντά στο γκολ και τελικά πέτυχαν την ισοφάριση στο 90΄+4΄με τον Σαχινίδη.

ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ (Κορομπόκης) Παγκράτης-Γρηγοριάδης-Ματσοβίλα-Ζέρβας-Κωστακιώτης-Μπαλός-Μπλάτζιος-Βασσάκης-Μαστοράκης-Τσοπανάς-Τσιρλίδης.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!