Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Γ. Καλούδης: Μετά το ευχαριστώ… “Τους συγχωρώ”!

Δημοσίως ευχαριστεί όλους όσοι τον ψήφισαν με την ψήφο τους στις εκλογές της Κυριακής και δηλώνει πως ο αγώνας συνεχίζεται. Ο λόγος για τον υποψήφιο βουλευτή Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Καλούδη, ο οποίος εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: 

 

  Ευχαριστώ θερμά, από τα βάθη της καρδιάς μου, τις φίλες και φίλους μου που με τίμησαν με τη ψήφο τους στις χθεσινές βουλευτικές εκλογές της 21ης Μάη 2023.

  Ήταν άλλος ένα δημοκρατικός αγώνας . Σε συνθήκες ανισότητας αφού είχα χρόνο μόνον 19 ημερών για να επικοινωνήσω με τους συμπολίτες και να επισκεφθώ τα 120 χωριά της Κέρκυρας και τα νησιά μας των Παξών, Οθωνών, Ερείκουσας και Μαθρακίου. Ήταν ανθρωπίνως αδύνατον.

Δέχθηκα πολυμέτωπες και άδικες επιθέσεις από  ομάδες εξουσίας με αυτοσκοπό τη νομή της εξουσίας χάριν της εξουσίας  γιατί υπερασπίστηκα μέσα από τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία τα συμφέροντα της εγκαταλελειμμένης Κέρκυρας και του Λαού για καλύτερες ημέρες. Τους συγχωρώ  « ου γάρ οίδασι τί ποιούσι»!

  Ήταν απίστευτη η δήλωση του έμπειρου και ήδη αντιδημοφιλούς Κατρούγκαλου, σε συνέχεια άλλων, που δημιούργησαν το βουβό τσουνάμι των επαγγελματιών και των μικρομεσαίων προς τη ΝΔ και άλλες δυνάμεις.

  Ο Αλέξης Τσίπρας είναι ο ηγέτης της ραχοκκοκαλιάς της κεντροαριστεράς και είναι ο μόνος που μπορεί να ανασυνθέσει και να εκφράσει πολιτικά τη μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία των μη προνομιούχων. Αρκεί να τελειώσει η υπονόμευση.

 Ο αγώνας συνεχίζεται. Σε καθημερινή επαφή με τον Λαό. Στη Πόλη και τα χωριά μας.

 

 

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!