Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Γ. Καρύδης: Ανεξάρτητα από τα φράγματα, να φτιαχτεί το δίκτυο ύδρευσης

Αίτημα προς το πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Δημήτρη Μεταλληνό να συμπεριλάβει στην ημερήσια διάταξη του επόμενου δημοτικού συμβουλίου το πρόβλημα με τις βλάβες της ΔΙΑΔΕΥΑΔΚ και τον εκσυγχρονισμό του υδρευτικού δικτύου του κεντρικού Δήμου, ζητά ο επικεφαλής της “Κερκυραϊκής Συμμαχίας” Γιώργος Καρύδης.

Το αίτημα

 

ΠΡΟΣ

Τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων κ. Δημήτριο Μεταλληνό.

κ. Πρόεδρε, 

 

Ενώ το νερό είναι αναμφισβήτητα αγαθό κοινής ωφέλειας, είναι ολοφάνερο σ’ όλες τις κερκυραίες και τους κερκυραίους  ότι το κορυφαίο πρόβλημα της ύδρευσης της Κέρκυρας αντί να επιλύεται, επιδεινώνεται.

Εκτός από τη διαχρονική αδυναμία  εξεύρεσης ποιοτικού πόσιμου νερού, το υδρευτικό δίχτυο είναι πεπαλαιωμένο, ημικατεστραμμένο και ανεπαρκές για την αναγκαία παροχή νερού στους μονίμους κατοίκους και στους επισκέπτες της Κέρκυρας.

Έτσι όλοι οι δημότες του νησιού μας, γινόμαστε καθημερινά μάρτυρες εκτεταμένων βλαβών του διχτύου, συνεχών διακοπών ύδρευσης και μεγάλης απώλειας νερού.  

Είναι άμεσα αναγκαίο επομένως, ανεξάρτητα από το εάν και πότε θα καταστεί δυνατή η κατασκευή του περιβόητου έργου των φραγμάτων, η ΔΙΑΔΕΥΑΚ να δρομολογήσει τις απαραίτητες εργασίες για την ευρεία και αποτελεσματική αντιμετώπιση των συνεχών βλαβών και διακοπών της ύδρευσης.

κ. Πρόεδρε, 

Με βάση τα ανωτέρω σας ζητώ στην αμέσως επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου να συμπεριλάβετε στην Ημερήσια Διάταξη το θέμα:    ‘’ Συζήτηση και λήψη απόφασης για την αντικατάσταση και τον εκσυγχρονισμό του υδρευτικού διχτύου της Κέρκυρας και ειδικότερα του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων’’

 

 Κέρκυρα 6 Ιουνίου  2022

                                                                   ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΥΔΗΣ

                                                               Δημοτικός Σύμβουλος

                                                                  Επικεφαλής της Παράταξης

                                                                 ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!