Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Γ. Κοντός: «Η παράταξη μας πορεύεται να κερδίσει μια δύσκολη εποχή»

Σαν σήμερα, εδώ και 46 χρόνια, ιδρύθηκε η «ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ».

Η Νέα Δημοκρατία Κέρκυρας με ανακοίνωση της τονίζει τα εξής: «Η παράταξη η οποία συνδέθηκε με όλα τα μεγάλα γεγονότα της νεότερης Ελλάδας. Η παράταξη η οποία αποκατέστησε την δημοκρατία στην πατρίδα μας, νομιμοποίησε το ΚΚΕ, κατήργησε την Μοναρχία, ψήφισε δημοκρατικό Σύνταγμα και συνέβαλε στην διαμόρφωση της σύγχρονης Ελλάδας, αφού ο λαός της έδινε πάντοτε την εντολή διακυβέρνησης σε κρίσιμες και δύσκολες εποχές. 

Έτσι και σήμερα, με απόλυτο γνώμονα το εθνικό συμφέρον, με το λαό σύμμαχο της και με Αρχηγό της και Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτακη, η παράταξη μας πορεύεται να κερδίσει μια δύσκολη εποχή. Πράγμα το οποίο είναι βέβαιο ότι θα πετύχει, παρά τις αντιξοότητες. Γιατί έχει ως πυξίδα της, τις αγνές ιδέες της και τις αδιαπραγμάτευτες αρχές της, για δημοκρατία, αλληλεγγύη, κοινωνική στήριξη, ευρωπαϊκό ιδεώδες και εθνική αξιοπρέπεια». 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!