Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Γ. Τρεπεκλής: “Εμείς δε κάναμε συμβόλαια αποκατάστασης στελεχών της απερχόμενης δημοτικής  αρχής” (vid)

Σε δηλώσεις προχώρησε ο επικεφαλής της ΚΕΡΚΥΡΑ ΝΑ ΖΕΙΣ Γ. Τρεπεκλής:

Μεταξύ άλλων είπε: “Είμαστε έτοιμοι να υλοποιήσουμε το πρόγραμμα μας. Εμείς Δε ζητήσαμε στήριξη απο κανένα κόμμα. Καλούμε την κ. Υδραίου σε δημόσιο διάλογο. Ευχαριστούμε όσους μας έδωσαν εντολή για συνέχεια. Η μεγάλη δημοκρατική δεξαμενή θα απαντήσει την επόμενη Κυριακή”.
Σας ευχαριστώ, καλησπέρα σε όλους. Ευχαριστώ πολύ τον κερκυραικό λαό που απόψε μου δίνει την δυνατότητα να τον κοιτάξω στα μάτια και να πάρω στα σοβαρά την εντολή που μου έδωσε για την επόμενη Κυριακή. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες τις παρατάξεις που συμμετείχαν σε αυτή τη δημοκρατική διαδικασία. Εχουμε ενα πρόγραμμα ρεαλιστικό, καθαρό το οποίο συντάχθηκε μέσα απο τα αιτήματα που είχαμε αυτό το διάστημα μέσα από αυτή την προεκλογική διαδρομή. Συγχαρητήρια σε όλους όσους συμμετείχαν. Εμείς είμαστε εδώ και θα συνεχίσουμε με καθαρή εντολή και θα είμαστε εδω την επόμενη βδομάδα. Είμαστε μια παράταξη που οι συνεργάτες μου προέρχονται από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους. Εγκατέλειψαν την κομματική τους ταυτότητα, συμμετείχαν σε αυτό το ψηφοδέλτιο αυτό και μαζί συνυπογράψαμε το πρόγραμμά μας στο σύνολό του.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!