Quantcast
SLIDERΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Δάκρυσε η Αχαράβη από τον Σταμάτη Κόκοτα! (φωτογραφίες)

Τη σπουδαιότερη συναυλία που έγινε ποτέ στην Αχαράβη παρακολούθησε ο κόσμος χθες στη παράσταση του Σταμάτη Κόκοτα!

Από την έναρξη της συναυλίας ο κόσμος όρθιος αποθέωνε το θρύλο της Ελληνικής μουσικής και με δάκρυα(!) στα μάτια τραγουδούσε μαζί του όλες τις μεγάλες του επιτυχίες.

Ο ίδιος δεν σταμάτησε να ευχαριστεί το κοινό και να τραγουδάει ό,τι του ζητούσε ενώ όταν τραγούδησε στα γαλλικά, αποθεώθηκε από το κοινό που κατέκλυσε το συναυλιακό χώρο.

Ήταν δε, τόσο πολύ μεγάλη η προσέλευση του κόσμου, που ξεπέρασε κάθε πρόβλεψη!

Εντυπωσιακά και άρτια προετοιμασμένη η χορωδία Αχαράβης, εκθειάστηκε από το Σταμάτη Κόκοτα, ο οποίος για πρώτη φορά στις εμφανίσεις του προέβη στην απόδοση τραγουδιών με ντουέτο με την μαέστρο της χορωδίας, Αγάθη Κοσκινά, την οποία μάλιστα κάλεσε μαζί του στη σκηνή και σε εκτός προγράμματος ντουέτα!

Ο Σταμάτης Κόκοτας σε ντουέτο με την Αγάθη Κοσκινά
Ο Σταμάτης Κόκοτας με τον δήμαρχο Γιώργο Μαχειμάρη

 

Η ιστορική αυτή συναυλία για τα 30 χρόνια της ένωσης γυναικών Αχαράβης θα επαναληφθεί απόψε στο κατάμεστο   όπως αναμένεται Μον Ρεπό, αφού το ενδιαφέρον του κόσμου είναι μεγάλο και ο διαχρονικός ‘θρύλος’  Σταμάτης Κόκοτας, συμπαρασύρει σε ντελίριο ενθουσιασμού με κάθε εμφάνιση του το κοινό!

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!