Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Δήλωση Δ. Μπιάγκη για την εορτή του Αρχαγγέλου Μιχαήλ και της Πολεμικής Αεροπορίας

Η δήλωση του βουλευτή Δ. Μπιάγκη

Μεγάλη γιορτή της ορθοδοξίας η σημερινή καθώς γιορτάζουμε τον Αρχάγγελο Μιχαήλ, τον άρχοντα των αγγελικών ταγμάτων του ουρανού, τον ηγήτορα κατά των σκοτεινών δυνάμεων και υπέρ της σωτηρίας των ψυχών.

Γιορτάζει και η Πολεμική μας Αεροπορία τον προστάτη της, ηγούμενη και εκείνη της στρατιάς, μετακινούμενη ταχύτητα, ούσα η αιχμή του δόρατος των Ενόπλων Δυνάμεων, φέροντας εις πέρας κάθε δύσκολη αποστολή.

Δεν ξεχνούμε τους ήρωες πεσόντες της Πολεμικής Αεροπορίας αλλά και των λοιπών Όπλων και δεσμευόμαστε ότι θα εξακολουθήσουμε να αγωνιζόμαστε για την ενίσχυση των δυνατοτήτων της Εθνικής Άμυνας της χώρας και τη διασφάλιση της προοπτικής και ευημερίας των στελεχών των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!