Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Δήμος Βόρειας Κέρκυρας για παρενοχλητικές ενέργειες σε έργα του δήμου

Δελτίο τύπου εξέδωσε ο Δήμος Βόρειας Κέρκυρας στο οποίο αναφέρει ο δήμαρχος Βόρειας Κέρκυρας Γιώργος Μαχειμάρης πως για άλλη μια φορά εργασίες συντήρησης στο Δήμο γίνονται στόχος των «γνωστών άγνωστων».

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας:

“Μέσα σε διάστημα ολίγων ημερών μια ακόμα εργασία συντήρησης στο Δήμο Βόρειας Κέρκυρας
γίνεται στόχος των «γνωστών άγνωστων».
Πρόκειται για εργασίες που αφορούν στη συντήρηση- αντικατάσταση καλωδίων που
ρευματοδοτούν κολώνες ηλεκτροφωτισμού στην περιοχή που βρίσκεται το Αλιευτικό καταφύγιο
της Αστρακερής (κοινότητα Καρουσάδων Δήμου Βόρειας Κέρκυρας). Ένα αίτημα των κατοίκων και επαγγελματιών της περιοχής που έρχεται από πολλά χρόνια πριν. Αλλά « άλλαι αι βουλαί» των «γνωστών αγνώστων». Κανένα έργο-παρέμβαση στο Δήμο Βόρειας Κέρκυρας. Ούτε για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και των επαγγελματιών. Ας κατανοήσουν όλοι ότι ούτε ο Δήμος Βόρειας Κέρκυρας ούτε ο Οργανισμός Λιμένος Κέρκυρας – ο οποίος πραγματοποιεί αντίστοιχες εργασίες στο χώρο ευθύνης του εντός του αλιευτικού καταφυγίου- πτοούνται , από κάθε είδους δόλιες παρενοχλητικές ενέργειες που στόχο έχουν το «φρενάρισμα» της βελτίωσης –αναβάθμισης της καθημερινότητας των δημοτών μας. Οι εργασίες συνεχίζονται.”

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!