Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Δήμος Βόρειας Κέρκυρας: «Τα παιδία συνεχίζουν να παίζουν και να εμπαίζουν»

Ο Δήμος Βόρειας Κέρκυρας απαντά στην πρόσκληση σύγκλισης δημοτικού συμβουλίου από 15 + 1 δημοτικούς συμβούλους του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας,  κρίνοντας την άκαιρη,  καθώς, όπως αναφέρει,  προγραμματιζόταν ήδη συνεδρίαση από τον δήμο, ενώ 

Η ανακοίνωση

Το φως της δημοσιότητας είδε πρόσκληση σύγκλισης δημοτικού συμβουλίου η οποία υπογράφεται από 15 + 1 δημοτικούς συμβούλους του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας αρχικά για 28 Ιουλίου ,ημέρα Παρασκευή , ημερομηνία η οποία διορθώθηκε τη Δευτέρα (26-7-2021) και έγινε 30 Ιουλίου ημέρα Παρασκευή.

Μια πρόσκληση που κανείς δεν κατανοεί το λόγο που εξεδώθη, αφού ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου πρώτος έχει αποστείλει πρόσκληση σύγκλισης του οργάνου για την Πέμπτη 29 Ιουλίου με θέματα στην ημερήσια διάταξη που άπτονται της εύρυθμης λειτουργίας του Δήμου.

Η ισχύουσα νομοθεσία αλλά και ο πρωτοπόρος κανονισμός λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου καθορίζει επακριβώς τη διαδικασία σύγκλισης του οργάνου και δίνει τη δυνατότητα στις παρατάξεις και στους δημοτικούς συμβούλους να θέτουν θέματα για να συμπεριληφθούν στην ημερήσια διάταξη με την υποχρέωση να συνοδεύονται από τεκμηριωμένες εισηγήσεις.

Στα 6 θέματα της πρόσκλησης που απέστειλαν οι 15+1 δημοτικοί σύμβουλοι για συζήτηση δεν υπάρχει ουδεμία εισήγηση. Ως εκ τούτου, το να στέλνουμε μια πρόσκληση χωρίς εισηγήσεις-όπως η συγκεκριμένη-, επιλέγοντας μάλιστα κάποια θέματα και αγνοώντας επιδεικτικά θέματα λειτουργίας του Δήμου καταδεικνύει ότι στάλθηκε καθαρά και μόνον χάριν εντυπωσιασμού, αφού ξεκίνησε πρόχειρη, λανθασμένη και συνεχίζει να υφίσταται έτσι. Θωρούμε πως δε δικαιούμαστε να ακροβατούμε συνεχώς, εφευρίσκοντας κάθε φορά πομφόλυγες και φληναφήματα μόνο και μόνο για να δυσκολέψει και καθυστερήσει η λειτουργία του Δήμου σε βάρος πάντα των δημοτών. «Τα παιδία συνεχίζουν να παίζουν και να εμπαίζουν».

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!