Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Δήμος Β. Κέρκυρας: Παραδόθηκαν ρούχα & υποδήματα στις Φυλακές

Ο Δήμος Βορρά ενημερώνει ότι, άμεση και συγκινητική ήταν η  ανταπόκριση των πολιτών στο κάλεσμα της Αντιδημαρχίας Κυκλικής Οικονομίας Περιβάλλοντος και Δημοσίων Σχέσεων Βόρειας Κέρκυρας, για συγκέντρωση ανδρικών χειμωνιάτικων ρούχων και υποδημάτων για την ενίσχυση των τροφίμων στο κατάστημα κράτησης της Κέρκυρας, οι οποίοι δεν μπορούν να καλύψουν τις βασικές τους ανάγκες.

Έτσι την Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2022, κλιμάκιο του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας αποτελούμενο από την Αντιδήμαρχο Κυκλικής Οικονομίας, Περιβάλλοντος και Δημοσίων Σχέσεων κ. Σπυριδούλα Κόκκαλη και τον προϊστάμενο Πολιτικής Προστασίας κ. Γιώργο Μαυρόπουλο, παρέδωσαν στην διευθύντρια του καταστήματος κράτησης Κέρκυρας κ. Ευθυμία Σταύρου, τα ρούχα και τα υποδήματα που συγκεντρώθηκαν στις γωνιές ανακύκλωσης του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας για τον ως άνω σκοπό.

Η δράση αυτή  εντάσσεται στο σύνολο  δράσεων  κοινωνικής πολιτικής του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει την προσφορά:  γευμάτων «αγάπης» προς τους δημότες που ευρίσκονται σε αδυναμία στον τομέα αυτό, ρούχων, υποδημάτων και λοιπών ειδών από τις γωνίες ανακύκλωσης μέσω της επαναχρησιμοποίησης και γενικά στην  παροχή βοήθειας σε δομές εφόσον αυτή κριθεί απαραίτητη.

Σημειώνεται δε πως πρόκειται  για την 3η συνεχόμενη επίσκεψη στο κατάστημα κράτησης μέσα σε 3 μήνες, με προηγούμενη εκείνη του Δεκεμβρίου  2021 κατά την οποία παραδόθηκαν παρουσία του Δημάρχου Βόρειας Κέρκυρας κ. Γιώργου Μαχειμάρη, μουσικά όργανα στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας  που λειτουργεί στο κατάστημα για να ενισχυθεί το μάθημα της μουσικής .

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!