Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Δήμος Β. Κέρκυρας: Συνεχίζουν να  εμπαίζουν την κοινωνία

«Η ετερόκλιτη συμμαχία της αντιπολίτευσης  στο Δήμο Βόρειας Κέρκυρας επιζητεί να επαναφέρει την «επιτυχημένη»   μέθοδο διαχείρισης απορριμμάτων με τις δυσφημιστικές εικόνες βουνών σκουπιδιών στις πλατείες και στους δρόμους  που έκαναν το γύρο του κόσμου, καθοδηγούμενη από τους πρωτεργάτες της περιόδου 2018-2019», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Βόρειας Κέρκυρας.

Και συνεχίζει: « Στη συνεδρίαση  του Δημοτικού Συμβουλίου  Βόρειας Κέρκυρας (13-7-2022) αναγκάστηκε να ψηφίσει  την πληρωμή του τέλους ταφής απορριμμάτων-η οποία σημειωτέον είναι υποχρεωτική – αλλά  όχι την πληρωμή της  μεταφοράς των σκουπιδιών στην Πάλαιρο, φαινόμενο πρωτόγνωρο και αντιφατικό!!!

Η κοινωνία της Βόρειας Κέρκυρας, γνωρίζει και αναγνωρίζει πως η Δημοτική Αρχή Βόρειας Κέρκυρας , αγωνιά και αγωνίζεται σε δύσκολες περιόδους για τον πολιτισμό, ευπρεπισμό και  την ανάπτυξη του τόπου .

Τέλος, αξιοσημείωτη είναι η στάση των εκπροσώπων της  ΛΑΣΥ Βόρειας Κέρκυρας κ.κ ΡΟΥΣΣΙΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΡΟΥΣΣΙΝΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, ΜΠΑΝΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ και του οικολόγου ΤΡΥΦΩΝΑ ΣΩΚΡΑΤΗ, οι οποίοι στη βιασύνη τους να διατρανώσουν τη διαφωνία τους με το τέλος ταφής και τη μεταφορά απορριμμάτων στην Πάλαιρο στην αναμόρφωση προϋπολογισμού , ΑΠΕΡΡΙΨΑΝ   και την κατασκευή προσθήκης αίθουσας  στον παιδικό σταθμό ΣΙΝΙΩΝ, αφήνοντας χωρίς στέγη 18 παιδιά περιοχών της ΔΕ Κασσωπαίων.

ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΩΝ ΣΙΝΙΩΝ , ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΣΣΩΠΑΙΩΝ … ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ».

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!