Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Δήμος Β.Κέρκυρας: Χορηγία 20.000 προστατευτικών μασκών

Στο Δήμο Βόρειας Κέρκυρας δόθηκαν 20.000 προστατευτικές μάσκες ευγενική χορηγία από τον THOMAS   CZERNINMORZIN.

Η ανακοίνωση:

Ο Δήμος Βόρειας Κέρκυρα εξαρχής της πανδημίας, προτεραιότητατου έχει την προστασία της δημόσιας υγείας. Στην κατεύθυνση αυτή και με δεδομένο την έλλειψη που παρατηρήθηκε στην ελλαδική αγορά σε προστατευτικές μάσκες προσώπου στο ξέσπασμα της πανδημίας ,προχώρησε και είχε επαφές με φίλους της Κέρκυρας σε χώρες του εξωτερικού για την εξεύρεση τους.

Οι συνεχείς προσπάθειες απέδωσαν καρπούς και ο Δήμος Βόρειας Κέρκυρας μέσω Γερμανών- φίλων της Κέρκυρας , προμηθεύτηκεκαι ενίσχυσε με 800 προστατευτικές μάσκες και 1800 γάντια μιας χρήσεως το Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Κέρκυρας συμβάλλοντας στη συλλογική προσπάθεια για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Μετά τη δωρεά μασκών από Γερμανούς φίλους της Κέρκυρας ακολουθεί η ευγενική χορηγία 20.0000 προστατευτικών μασκών υψηλής προστασίας για τις ανάγκες προστασίας που τηρούνται το διάστημα της καραντίνας από τον κ. THOMAS   CZERNINMORZIN φίλο και κάτοικο του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας.

«Κάθε πράξη ευγένειας, οποιουδήποτε κινητοποιείται, είναι πολύτιμη για τους πιο ευάλωτους συμπολίτες μας. Στην αλληλεγγύη, είμαστε πάντα πιο δυνατοί και ευχαριστώ τον κ. THOMAS   CZERNIN MORZIN για τη γενναιοδωρία του και τη σημαντική συνεισφορά του. Αυτή η δωρεά είναι συνέχεια αυτού που θέλουμε να επιτύχουμε συνδυαστικά , έτσι ώστε να προστατευτούν οι συμπολίτες μας, οι άνθρωποι να διατηρήσουν την επαφή με τις οικογένειες τους και να περιοριστεί η απομόνωση των ηλικιωμένων κατά τη διάρκεια της πανδημίας», επισήμανε ο Δήμαρχος Βόρειας Κέρκυρας. Αξίζουν προβολής και συγχαρητηρίων καθώς είναι πράξεις που οφείλουν να βρουνμιμητές. Η ευαισθητοποίηση, η σύμπνοια, η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη, η ενίσχυση της κοινής προσπάθειας και οι δωρεές ,αναδεικνύουν τις αξίες που θεμελιώνουν την κοινωνία των πολιτών.

Τόνισε δε, ότι ο Δήμος Βόρειας Κέρκυρας έλαβε σειρά μέτρων και πρωτοβουλιών για τον περιορισμό της μετάδοσης του κορωνοϊού προστατεύοντας τους δημότες και τους εργαζόμενους αλλά και στηρίζοντας τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες του Δήμου μας.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!