Quantcast
burst
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Δήμος Β. Κέρκυρας: Rapid σε Κασσιώπη και απολύμανση του σχολείου

Ο Δήμος Βόρειας Κέρκυρας ανακοινώνει ότι  με αίσθημα ευθύνης για την προστασία της  Δημόσιας Υγείας , μετά την εμφάνιση κρούσματος κορωνοϊού (COVID-19) στο Γυμνάσιο με λυκειακές τάξεις Κασσιόπης, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων ,τον ΕΟΔΥ και τη Δ/νση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κέρκυρας  προχωρά στις παρακάτω ενέργειες:

Ειδικότερα:

1.Αύριο Παρασκευή 12-2-2021 θα υποβληθούν σε τεστ ανίχνευσης οι καθηγητές και το προσωπικό του Γυμνασίου με λυκειακές τάξεις Κασσιόπης

2.Το Σάββατο  13-2-2021 θα πραγματοποιηθεί σχολαστική απολύμανση σε όλους τους χώρους του σχολικού συγκροτήματος.

3.Τη Δευτέρα 15-2-2021 θα πραγματοποιηθεί  DRIVE THROUGH για τη διενέργεια τεστ COVID 19 από 10.00 έως 14.00 στο παρκινγκ του γηπέδου  Κασσιόπης, στο οποίο μπορούν να υποβληθούν μαθητές, γονείς και όποιος πολίτης επιθυμεί.

Εφιστάται για άλλη μια φορά η προσοχή σε όλους να τηρούν τα υγειονομικά μέτρα και τις οδηγίες υγιεινής και προστασίας για την αποφυγή διάδοσης του κορωνοϊού (COVID-19).

Ο  Δήμος Βόρειας Κέρκυρας ευρίσκεται σε  διαρκή εγρήγορση για τις παρεμβάσεις και ενέργειες  που απαιτούνται για τον περιορισμό της διασποράς κορωνοϊού (COVID-19)  , πάντα σε συνεργασία με τους εμπλεκόμενους φορείς.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!