Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Δήμος Κ. Κέρκυρας: Σύσκεψη με ΔΙΑΔΕΥΑΔΚ ενόψει νέων έργων οδοποιίας

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο Μαράσλειο, υπό την προεδρεία της Δημάρχου Μερόπης Υδραίου, με τη συμμετοχή των Διευθυντών και στελεχών των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και της ΔΙΑΔΕΥΑΔΚ, με σκοπό τον συντονισμό των εργασιών, ενόψει νέων έργων οδοποιίας που ξεκινούν στο Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας.

Συζητήθηκαν επίσης θέματα καθημερινότητας που αφορούν αποκαταστάσεις σκαμμάτων, από εργασίες που πραγματοποιούν συνεργεία της ΔΙΑΔΕΥΑΔΚ, καθώς και η συνεργασία των δυο Τεχνικών Υπηρεσιών για τα έργα που θα ξεκινήσει η ΔΙΑΔΕΥΑΔΚ από τη χρηματοδότηση του προγράμματος “Αντώνης Τρίτσης”.

Συμφώνησαν ότι με τον συντονισμό και την συνεργασία των δύο Υπηρεσιών, θα αντιμετωπισθεί σε ένα βαθμό το “Ράβε ξήλωνε”.

Στη σύσκεψη εκτός της Δημάρχου και προέδρου της ΔΙΑΔΕΥΑΔΚ συμμετείχαν: Ο αντιδήμαρχος Τ.Υ του Δήμου Νίκος Καλόγερος, ο Αντιδήμαρχος Βασίλης Αργυρός, ο εντεταλμένος σύμβουλος Βασίλης Μελίδης , οι Γενικοί Διευθυντές των Τ.Υ Δήμου και ΔΙΑΔΕΥΑΔΚ και υπηρεσιακοί παράγοντες.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!