Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Δεν μας τιμούν οι εικόνες της μεταφοράς των ασθενών σε καρότσες αγροτικών

Η εικόνα της μεταφοράς νεαρού ποδοσφαιριστή σε καρότσα αγροτικού μετά από τραυματισμό και απώλειας αισθήσεων στην περιοχή της Λευκίμμης σε ποδοσφαιρικό αγώνα δεν μας τιμάει και δεν είναι αυτή η επείγουσα προνοσοκομειακή φροντίδα που θέλουμε”, αναφέρεται μεταξύ των άλλων στην σχετική ανακοίνωση, η διοίκηση του Σωματείου Εργαζόμενων στο ΕΚΑΒ Κέρκυρας, με αφορμή το απογευματινό περιστατικό.

Και συνεχίζει:  Οι εικόνες αυτές προσβάλλουν την ανθρώπινη ζωή την δημόσια υγεία και εγκυμονούν τεράστιους κίνδυνους για τις ζωές των συνάνθρωπων μας. Η βάση της Νότιας Κέρκυρας σήμερα 14/01/23 δεν διέθετε πλήρωμα σε βάρδια και εν απουσία άμεσης άφιξης σταθμού του ΕΚΑΒ καθώς το ασθενοφόρο θα ξεκινούσε απο το κέντρο της Κέρκυρας και ο εκτιμώμενος χρόνος αφίξεως του ασθενοφόρου θα πλησίαζε την μια ώρα τοποθέτησαν τον ασθενή σε καρότσα αγροτικού και τον
μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας Λευκίμμης.

Το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ Κέρκυρας ζητάει συνεχώς την πλήρη στελέχωση του ΕΚΑΒ Κέρκυρας με 24ωρη κάλυψη ολόκληρο τον χρόνο και στην Νότια Κέρκυρα αλλά και την ίδρυση βάσης στην Βόρεια Κέρκυρα. Αυτές οι τακτικές πλέον έχουν καταστεί επικίνδυνες και θέτουν σε άμεσο
κίνδυνο ανθρώπινες ζωές. Επιτέλους το κράτος να δώσει άμεση λύση στα σοβαρά προβλήματα του ΕΚΑΒ Κέρκυρας. Το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ Κέρκυρας δεν θα σταματήσει να διεκδικεί οριστική στελέχωση με κάθε μέσο.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΥΠΡΙΩΤΗΣ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΟΥΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!