Quantcast
SLIDERΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Δεν πάει άλλο!

Και ενώ οδεύουμε ακάθεκτοι προς τις αυτοδιοικητικές εκλογές, η καθημερινότητα των πολιτών, κυρίως των μόνιμων κατοίκων, συνεχίζει να βρίσκεται σε δεύτερη μοίρα. Ή, για μεγαλύτερη ακρίβεια, στη μοίρα της.

Οι κινούμενοι από Μέση και Νότια Κέρκυρα, (από Λευκίμμη, Πέραμα, Αγ Δέκα, κλπ) είναι αναγκασμένοι καθημερινά να υποστούν μια άνευ προηγουμένου ταλαιπωρία και καθυστέρηση, με ο,τι αυτό συνεπάγεται σε επίπεδο ψυχολογικό, ημερήσιου προγράμματος, οικονομικό, γι’ αυτούς.
Και παρότι είναι η πολλοστή φορά που το θέμα του κυκλοφοριακού χάους, με τις ουρές χιλιομέτρων στην Εθνική Λευκίμμης και Εθνική Αχιλλείου, έχει καταγραφεί από τις σελίδες μας, φωνή βοώντος..
 
Τοποθετείστε επιτέλους έναν άνθρωπο της πολιτικής προστασίας της ΠΙΝ
Δεδομένης της έλλειψης προσωπικού της Τροχαίας, στο Πέραμα, στου Βρυώνη, στη διασταύρωση Καναλιών και στα Τρία Γεφύρια, διπλοδρομείστε, μονοδρομείστε αντιστοίχως τις ώρες αιχμής και μη αιχμής και αφήστε τους μεγάλους οδικούς άξονες Βορρα και Νότου, για όταν έρθει η ώρα να γίνουν.
Απλές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις πάρτε άμεσα για να μπορείτε να βγείτε στα πανηγύρια και μεταξύ αρνιού και αναψυκτικού, να έχετε να πείτε και κάτι,  στους ανθρώπους που χρειάζονται μια και πλέον ώρα για να μεταβούν από του Βρυώνη, στην πόλη της Κέρκυρας.
Είναι η κατάλληλη ώρα για να το πράξετε.
Έστω και τώρα.
__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!