Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

ΔΕΥΑΚ προς Εργατικό Κέντρο: Δεν συγκαλύπτουμε κανέναν εργαζόμενο

Η ανακοίνωση του προέδρου της ΔΕΥΑΚ ως απάντηση στο Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας σε σχέση με τις άδειες του πρώην προέδρου του εργατικού κέντρου από την δημοτική επιχείρηση ύδρευσης και αποχέτευσης

Η ανακοίνωση

Προς ενημέρωση των καταναλωτών της ΔΕΥΑΚ και με αφορμή την από 22/8/2019 ανακοίνωση της προσωρινής Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Κέρκυρας σχετικά με τη χρήση των συνδικαλιστικών αδειών και περί συγκάλυψης και στήριξης από τη διοίκηση της ΔΕΥΑΚ του πρώην προέδρου του Εργατικού Κέντρου, θέλω ως Πρόεδρος του ΔΣ της ΔΕΥΑΚ να δηλώσω κατηγορηματικά ότι ουδεμία συγκάλυψη υπάρχει από πλευράς ΔΕΥΑΚ υπέρ οποιουδήποτε εργαζομένου της.
Η ΔΕΥΑΚ τηρώντας τις διατάξεις της εργατικής νομοθεσίας χορηγεί τις νόμιμες αιτούμενες, από το προσωπικό της, άδειες. Καταβάλλει δε προς όλους τους εργαζομένους της, τις νόμιμες αποδοχές τους όπως προβλέπονται από τις κείμενες διατάξεις (κανονισμούς εργασίας Συλλογικές Συμβάσεις και σχετικές δικαστικές αποφάσεις).

Ο Πρόεδρος του ΔΣ της ΔΕΥΑΚ
Αλαμάνος Κων/Μος

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!