Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΜΠΑΣΚΕΤ

Δεύτερη ήττα & αποκλεισμός των Εφήβων του Φαίακα

Ο Κεραυνός Λάρισας νίκησε πριν από λίγο εύκολα τον Φαίακα Κέρκυρας με 100-60 για την 2η αγωνιστική της Β΄φάσης του πανελλήνιου πρωταθλήματος μπάσκετ Εφήβων. Ως γνωστό ο Φαίακας μετέχει στον Β΄όμιλο, οι αγώνες του οποίου διεξάγονται απο χθες στην Θήβα.  Η κερκυραϊκή ομάδα πλήρωσε το κακό της ξεκίνημα, αφού στο Α΄δεκάλεπτο “κατακεραυνώθηκε” απο καταιγισμό τριπόντων. Ο Κεραυνός…άστραψε στην πρώτη περίοδο, όταν με επιμέρους σκορ 9-43, εξασφάλισε στην ουσία με το καλησπέρα τη νίκη. Η ομάδα της Λάρισας έβλεπε σαν…βαρέλι το αντίπαλο καλάθι, πετυχαίνοντας στο πρώτο ημίχρονο που έληξε 30-63, συνολικά 11 (!) τρίποντα! Το υπόλοιπο του αγώνα είχε περισσότερο διαδικαστικό χαρακτήρα, με τον Κεραυνό Λάρισας να επικρατεί του Φαίακα Κέρκυρας με τελικό σκορ 100-60! Αυτή ήταν η δεύτερη ήττα για τον Φαίακα, ο οποίος αποκλείστηκε απο την Γ΄φάση. Έτσι το αυριανό & τελευταίο του ματς με τον Ήφαιστο Λήμνου αποκτά τυπικό χαρακτήρα.

ΦΑΙΑΚΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ- ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 9-43, 30-63, 39-88,  60-100,

ΦΑΙΑΚΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ (Δεσύλλας): Κακαρούγκας 7 (1), Σέκας 5 (1), Γκέκος 11 (1), Λουκάς, Μοσχοβίτης, Κονοφάος 5 (1), Στεμπάρι, Μουρμούρης 21 (2), Λουκανάρης 4, Βλασερός 7 (1), Λούβρος.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Πάκας): Πολιτόπουλος 17 (1),  Τζαλαβάρας 14, Αντωνόπουλος 6 (2), Δεμίρης 10 (3), Πάσχος 24 (6), Νταμπούρας, Ευθυμίου,  Γιάκουλας 20 (1), Μηνάς 6, Δρυστέλλας, Πλιάτσικας, Μάννης 3 (1

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!