Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Δημοπρασία αυτοκινήτων στο Τελωνείο Κέρκυρας

ΚΕΡΚΥΡΑ – Την 10/12/2019, ημέρα Τρίτη και ώρα 9.00 π.μ., στο κατάστημα του Τελωνείου Κέρκυρας, οδός Εθν. Αντιστάσεως 1, δημοπρατούνται, δέκα (10) αυτοκίνητα για κυκλοφορία, δύο (2) δίκυκλα για κυκλοφορία έξι (6) Ο.Τ.Κ.Ζ. κοινοτικής προέλευσης και δύο (2) Ο.Τ.Κ.Ζ. μη κοινοτικής προέλευσης. Για την συμμετοχή στην δημοπρασία είναι απαραίτητο οι αγοραστές να δηλώνουν το Α.Φ.Μ., αρμόδια Δ.Ο.Υ., Δ/νση, τηλέφωνο και ιδιότητα. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στο Τελωνείο Κέρκυρας, τηλ.26613-63710, 63703 και στην υπηρεσία Δ.Δ.Δ.Υ. στην Αθήνα τηλ.210-3210987,210-3242148, καθώς και στις ιστοσελίδες της Α.Α.Δ.Ε. (www.aade.gr – Μενού – δημοπρασίες ΔΔΔΥ).

 

Δυνατότητα επίσκεψης στην αποθήκη του Τελωνείου

Τα αυτοκίνητα βρίσκονται στην αποθήκη του Τελωνείου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται τους χώρους φύλαξης των οχημάτων το χρονικό διάστημα από 02/12/2019 έως 09/12/2019 καθημερινά από 12:00-14:00.

Όλα τα αυτοκίνητα δημοπρατούνται σύμφωνα με τους ΓΕΝΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΤΡΟΧΟΦΟΡΩΝ (ΦΕΚ 3420/Β/2016) οι οποίοι διατίθενται στα γραφεία του Τελωνείου Κέρκυρας και από τον ιστότοπο www.aade.gr (διαδρομή: Μενού / Δημοπρασίες ΔΔΔΥ). Η συμμετοχή καθενός των πλειοδοτών στη διαδικασία της δημοπρασίας προϋποθέτει την πλήρη ενημέρωση του επί των όρων πώλησης που ισχύουν. Δήλωση άγνοιας αυτών δεν αποτελεί άλλοθι και δεν γίνεται δεκτή.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!