Quantcast
ΕΛΛΑΔΑΚΕΝΤΡΙΚΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διάγγελμα στον ελληνικό λαό θα απευθύνει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Διάγγελμα προς τον ελληνικό λαό θα απευθύνει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Το διάγγελμα θα είναι με αφορμή την αυριανή επέτειο της 25ης Μαρτίου. Όπως τονίζεται, στην Καθημερινή, γνωρίζοντας ότι η κρίση που προκαλεί ο κορωνοϊός αφορά και στις ελευθερίες και τα δικαιώματα, στο μήνυμά της η κα Σακελλαροπούλου, ως εγγυήτρια του πολιτεύματος, του Συντάγματος και των θεμελιωδών ελευθεριών, αναμένεται να υπογραμμίσει ότι η αναστολή δικαιωμάτων και ελευθεριών και η οριοθέτηση της κοινωνικής συμπεριφοράς οφείλεται στις έκτακτες συνθήκες κινδύνου που απειλούν τη δημόσια υγεία και την κοινωνική συνοχή και έχει ημερομηνία λήξης.

Αύριο η Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα μεταβεί στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη όπου θα καταθέσει στεφάνι. Αναμένεται να παραστεί ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας ενώ έχουν κληθεί οι αρχηγοί των κομμάτων της αντιπολίτευσης.

Θα είναι η πρώτη φορά που η 25η Μαρτίου εορτάζεται υπό τέτοιες συνθήκες.

Για τον λόγο αυτό και θα μεταδοθεί σήμερα το μαγνητοσκοπημένο μήνυμα της Προέδρου της Δημοκρατίας.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!