Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

Διάκριση του Άκη Παγκράτη στο openwater Π. Φαλήρου

Η Nuventi, υπό την αιγίδα του Δήμου Π. Φαλήρου και σε συνεργασία με το Πολιτιστικό & Αθλητικό Κέντρο του Δήμου, διοργάνωσε την Κυριακή 14 Ιουλίου 2019 στον Φλοίσβο του Π. Φάληρου τους 6ους Αγώνες “Nuventi Races” με Κολύμβηση Open Water 1,5 χλμ & 3χλμ, Τρέξιμο 5 & 10χλμ και Τρίαθλο Sprint.

Παράλληλα διεξήχθησαν και σκυταλοδρομίες Τριάθλου Sprint. Οι αγώνες διεξήχθησαν  υπό τη αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μοντέρνου Πεντάθλου. Στη διοργάνωση και συγκεκριμένα στον αγώνα ανοιχτής θαλάσσης 3 χιλιομέτρων πήρε μέρος και ο κολυμβητής του ΝΑΟΚ Άκης Παγκράτης.

Ο κερκυραίος αθλητής με χρόνο 38΄50΄΄ κατετάγη έβδομος στην γενική κατάταξη και τρίτος στην κατηγορία του. Σύμφωνα με το δελτίο τύπου του ΝΑΟΚ, όπου «Ο πρόεδρος και το ΔΣ συγχαίρουν τον αθλητή και του εύχονται καλές επιτυχίες και σε άλλες διοργανώσεις, στο αγώνισμα των 3 χλμ, που συμμετείχε ο Α. Παγκράτης, πήραν μέρος συνολικά 38 αθλητές από συλλόγους όλης της χώρας».

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!