Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Διαγωνισμός φωτογραφίας: Στοιχεία και μυστικά αρχιτεκτονικής στην Κέρκυρα

Από τον Σύλλογο Ανεμομύλου σε συνεργασία με την ΦΩΤΟΛΕΚΕ

 

Ο Πολιτιστικός και Περιβαλλοντικός Σύλλογος Ανεμόμυλου σε συνεργασία με τη Φωτογραφική Λέσχη Κέρκυρας, διοργανώνει διαγωνισμό ερασιτεχνικής φωτογραφίας. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει έως τις αρχές Σεπτεμβρίου 2022.

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσαν οι διαγωνισμοί του 2020 και 2021 με θέματα την ανάδειξη του προαστίου του Ανεμομύλου και Γραμμές/Lines!,το θέμα του Καλοκαιριού 2022,είναι μια θεματική επιστροφή στην Πόληκαι το Νησί μας  και έχει τίτλο ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ.

Με το πέρασμα των πολιτισμών από το νησί,υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία από αρχιτεκτονικά στοιχείων,φανερά , λιγότερο φανερά και κρυμμένα.Ο σκοπός του φετινού διαγωνισμού είναι να αναδείξουμε μερικά από αυτά.Το θέμα έχει επιλεγεί έτσι ώστε να μη παρασυρθούμε από τα γνωστά μας αξιοθέατα αλλά να πάμε και πιο πέρα!

ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΕΞΩ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΥΜΕ!

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται με συμπλήρωση ειδικής φόρμας που θα μπορείτε να λαμβάνετε ηλεκτρονικά  στέλνοντας email στη διεύθυνση: vpandis@yahoo.com και να την επιστρέφετε συμπληρωμένη. Εναλλακτικά μπορείτε να παραλάβετε   την αίτηση  από το Γραφείο (ιατρείο) του κ.Βασίλη Πανδή, Λεωφόρος Αλεξάνδρας 10 και ώρες 9-2.(τηλ 6944520720).Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να προσκομίσει μέχρι 10 (δέκα) φωτογραφίες.Καταληκτική ημερομηνία είναι το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου  2022.Γίνονται δεκτές  οι φωτογραφίες με κινητό τηλέφωνο οι οποίες  πρέπει να είναι σε μορφή full jpeg , χωρίς επεξεργασία.Να σημειώσουμε ότι τα κινητά τηλέφωνα έχουν επιλογή για την ποιότητα εικόνας και επιλέγουμε την υψηλή!(ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ,ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΙΚΟΝΑΣ,ΥΨΗΛΗ). Οι   φωτογραφίες από κάμερα να είναι κατά προτίμηση  σε μορφή Raw και σε περίπτωση που η φωτογραφική μηχανή δεν υποστηρίζει το συγκεκριμένο format,θα δοθεί σε jpeg .Εχει οριστεί  τριμελής κριτική επιτροπή η οποία θα επιλέξει τις 20 καλύτερες και θα τις προετοιμάσει για εκτύπωση.Οι φωτογραφίες μπορούν να αποστέλλονται με email στις διευθύνσεις:ultradoc61@gmail.com , arisphoto@mac.com και corfutimes@gmail.com. Εναλλακτικά θα παραλαμβάνονται σε στικάκι ή κάρτα μνήμης το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου και ώρες 6-8 μμ, στο Φλαγγίνειο Πολιτιστικό Κεντρο ,(Παραλιακή Λεωφόρος Δημοκρατίας,Ανεμόμυλος). Θα επιλεγούν οι 20 καλύτερες φωτογραφίες οι οποίες θα εκτεθούν και θα βραβευτούν οι 3 πρώτες. Επίσης θα δοθούν έπαινοι.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!