Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Διαγωνισμός για μαθητές ζωγραφικής, πεζογραφήματος και ποίησης από το Ιατρείο Κέρκυρας

Η Ιατροχειρουργική Εταιρεία Κέρκυρας και το Παράρτημα Κέρκυρας της Ελληνικής Εταιρείας Κοινωνικής Παιδιατρικής και προαγωγής της Υγείας συμμετέχοντας στην αντιμετώπιση του πολυσύνθετου προβλήματος της πανδημίας covid-19 που αντιμετωπίζει σήμερα η παγκόσμια κοινότητα, προκηρύσσουν διαγωνισμό ζωγραφικής, πεζογραφήματος, ποίησης, για μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και λυκείου με θέμα: Η ζωή μας στην εποχή της covid-19.

Τα έργα θα κατατίθενται στην ΙΧΕΚ πλατεία Σκαραμγκά 4. Τηλ. 2661039615, email: info@ixek.gr μέχρι 30 Σεπτεμβρίου. Στα καλύτερα έργα, κατά κατηγορία, θα δοθούν συμβολικά βραβεία.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!