Quantcast
SLIDERΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Διαδικτυακή εκδήλωση : «Ιωάννης Καποδίστριας, ο άνθρωπος πίσω από τον ηγέτη»

Tο Δ.Σ. της Ένωσης Επτανησίων Ελλάδας με αφορμή την 157η επέτειο της Ένωσης των Επτανήσων με την Ελλάδα, καθώς επίσης και τα 200 χρόνια από την κήρυξη της Επανάστασης του 1821, σεβόμενο τα μέτρα για την προστασία των μελών και των φίλων της, διοργανώνει διαδικτυακή εκδήλωση-αφιέρωμα με τίτλο: «Ιωάννης Καποδίστριας – Ο άνθρωπος πίσω από τον ηγέτη», η οποία θα προβληθεί την Κυριακή 6 Ιουνίου 2021 και ώρα 19:00 από το κανάλι youtube της Ένωσης Επτανησίων Ελλάδας.

Η εκδήλωση επικεντρώνεται στη ζωή και το έργο του πρώτου κυβερνήτη της χώρας, τα στοιχεία που διαμόρφωσαν τον χαρακτήρα του, αλλά και τη συμβολή του στην επανάσταση του 1821 με ομιλίες, απαγγελίες ποιημάτων, αφήγηση, προβολή φωτογραφικού υλικού, αποσπάσματα βίντεο και μουσική παρουσίαση.

Για να παρακολουθήσετε την εκδήλωση μπορείτε να συνδεθείτε πατώντας ΕΔΩ ή να χρησιμοποιήστε το QR code.

Άνοιγμα φωτογραφίας

Περισσότερες πληροφορίες στα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας:

Τηλ.: 210 6017441
Κιν.: 6946259640
Email: info@enosieptanision.gr
Site: www.enosieptanision.gr

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!