Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Διαδικτυακή ημερίδα για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

Χθες 3 Δεκεμβρίου 2020 το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων σε συνεργασία με τις Περιφερειακές Διευθύνσεις εκπαίδευσης, πραγματοποίησε Διαδικτυακή Ημερίδα για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία.

“Συγχαρητήρια στις μαθήτριες και τους μαθητές τις συναδέλφισσες, και τους συναδέλφους, για τη συμμετοχή τους στη διαδικτυακή ημερίδα με αφορμή την παγκόσμια ημέρα αναπηρίας.Ευχαριστούμε το 2ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κέρκυρας και το ΕΕΕΚ Αργοστολίου Κεφαλληνίας! Μια αξιέπαινη πρωτοβουλία της ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας, και της Υφυπουργού κας Ζαχαράκη Σοφίας, που συμβάλλει στην προσπάθεια αλλαγής κοινωνικής και εκπαιδευτικής κουλτούρας προς την αναπηρία και τη διαφορετικότητα!” αναφέρει σε σχετική της ανακοίνωση η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!