Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Διαδικτυακή ημερίδα “Explore Ionian Islands” για τους τουριστικούς φορείς της Κέρκυρας

Η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Ιονίων Νήσων (ΠΕΔ-ΙΝ) παρουσιάζει  την εφαρμογή “Explore Ionian Islands” σε Διαδικτυακή Ημερίδα για τους τουριστικούς φορείς της Π.Ε. Κέρκυρας.

Ο Πρόεδρος της ΠΕΔ-ΙΝ Αλέξανδρος Παρίσης, ενημερώνει ότι η ημερίδα θα γίνει την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023  και πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Πράξης CULTURALION – Σχεδιασμός Νησιωτικών και Διανησιωτικών Θεματικών Πολιτιστικών Διαδρομών και Ανάπτυξη Εφαρμογής Διαδραστικής Τουριστικής Ξενάγησης των Ιονίων Νήσων», που εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ιόνια Νησιά 2014-2020».

 

Για τη συμμετοχή στελεχών των προσκεκλημένων φορέων, οι οποίοι δεν έχουν ήδη λάβει σχετική ηλεκτρονική πρόσκληση από το epresence.gov.gr, παρακαλούμε να αποσταλεί σχετικό μήνυμα με τις ηλεκτρονικές τους διευθύνσεις (email) στη διεύθυνση info@pedin.gr, με τίτλο «Διαδικτυακή Ημερίδα». Μετά την ολοκλήρωση των Διαδικτυακών Ημερίδων, θα ακολουθήσουν ενημερωτικές παρουσιάσεις για το ευρύ κοινό, τους πολίτες και τους επισκέπτες των Ιονίων Νήσων.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!