Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Διαδικτυακή συνάντηση Εμπορικών Συλλόγων στα Ιόνια

Με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας και Ανταγωνιστικότητας Γεωργίου Στασινόπουλου , χθες Τετάρτη 22/12/21 πραγματοποιήθηκε διαδικτυακή συνάντηση με όλους τους Εμπορικούς Συλλόγους που ασκούν εμπορική δραστηριότητα στα Ιόνια Νησιά . Στην συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο Πρόεδρος της ΕΣΕΕ Γεώργιος Καρανίκας καθώς επίσης και ο Αναπληρωτής Γραμματέας της ΕΣΕΕ και Πρόεδρος της Ιονίου Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Κων/νος Μουζακίτης .

Τέθηκαν από όλους τους Προέδρους των Εμπορικών Συλλόγων η κατάσταση και τα ζητήματα που αφορούν τα προβλήματα του Εμπορικού κόσμου στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων , τα οικονομικά ζητήματα που έχει προκαλέσει τα δύο τελευταία χρόνια η πανδημία καθώς η αγορά λόγω των περιοριστικών μέτρων βρίσκεται σε αχαρτογράφητα νερά , σε αβεβαιότητα ,σε ανασφάλεια , σε αγωνία για την επόμενη μέρα , με τεράστιες ζημιές ιδιαίτερα στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Επίσης και αφού τέθηκε από όλους τους συμμετέχοντες ,το σοβαρό ζήτημα της μείωσης του ΦΠΑ στα Ιόνια Νησιά που μας απασχολεί πολλά χρόνια ,συμφωνήθηκε ότι αμέσως μετά από τις γιορτές θα ξαναεπανέλθουμε  με αποφάσεις και θέσεις  επ΄ αυτού του ζητήματος .   

 

                                                     Ο Πρόεδρος

                                                 Αλέγρης Ιωάννης

 

 

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!