Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Διακρίσεις για την “Dance Acacemy by Niki Aspioti”  στο “Idta Greek Area”

Με διακρίσεις της κερκυραϊκής σχολής χορού “Dance Acacemy by Niki Aspioti” ολοκληρώθηκε ο πανελλήνιος διαδικτυακός διαγωνισμός του Idta Greek Area!

Οι διαγωνιζόμενοι είχαν αποστείλει τα βίντεο με τις προσπάθειές τους στην κριτική επιτροπή και την περασμένη Κυριακή (30/5/21) μεταδόθηκαν όλα σε live streaming , όπου και βαθμολογήθηκαν on line από τους κριτές.

 Η Dance Acacemy by Niki Aspioti συμμετείχε με οκτώ αθλήτριες και έναν αθλητή σε διάφορες χορευτικές και ηλικιακές κατηγορίες και πέτυχαν συνολικά τέσσερις πρώτες νίκες, ενώ κατέκτησαν ακόμα τρεις δεύτερες και τρεις τρίτες θέσεις.

ΠΡΩΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ

Σπυριδούλα Ζερβού – oriental beginners up to 12

Δήμητρα Κεφαλληνου-  Oriental Advance up to 12

Αναστασία Γαρνάβου –  Latin Special Needs Cha cha cha close

Ιωάννα Ζερβού- Latin Rumba open up to 9

ΔΕΥΤΕΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ

Ελισάβετ Κατσι-  Street Dance Adults Advance

Ελισάβετ Κατσι- Oriental Adults Beginners

Ελευθερία Καρδακάρη- oriental Advance up to 12

ΤΡΙΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ

Αναστασία Πουλιάση- oriental Beginners up to 16

Νάσια Παρτάλη- Oriental Advance up to 16

Γιώργος Κεφαλληνός – Latin cha cha cha Close up to 16

 

Μένουμε ζωντανοί σε αυτό που αγαπάμε

 

Η Νίκη Ασπιώτη, δασκάλα χορού και υπεύθυνη της Dance Acacemy, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων ανακοίνωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Συγχαρητήρια για ακόμα μια φορά σε όλα μας τα παιδιά! Για όλη σας την προσπάθεια που πάντα θα είμαι περήφανηΕίναι η έκτη φορά που συμμετέχουμε σ ένα τόσο αξιόλογο διαδικτυακό Διαγωνισμό και συνεχίζουμε δυναμικά για τον επόμενο. Σε τόσο δύσκολους καιρούς που διανύουμε εμείς πάντα προσπαθούμε να παραμείνουμε ζωντανοί σ αυτό που τόσο πολύ αγαπάμε! Αυτό που λέω πάντα σε όλα μου τα παιδιά είναι να μην ξεχνάνε όταν κατακτάτε ένα βήμα πάντα θα υπάρχει ένα άλλο που θα σας περιμένει! Είναι ένας μακρύς δρόμος που ποτέ δεν τελειώνει! Σαν χορευτές αυτό είναι το μαγικό μας ταξίδι!

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!