Quantcast
ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΣΤΙΒΟΣ / ΔΡΟΜΟΣ

Διακρίσεις με ατομ. ρεκόρ στα “Τοφάλεια” για Σπ. Δουκατέλη-Ηρώ Βραδή

Εξαιρετικές εμφανίσεις πραγματοποίησαν σήμερα το απόγευμα οι αθλητές του Κερκυραϊκού Σπύρος Δουκατέλης στα 400μ και Ηρώ Βραδή στο επί κοντώ, στο διεθνές μίτινγκ στίβου «Τοφάλεια», που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ στο Παμπελοποννησιακό στάδιο της Πάτρας. Και οι δύο αθλητές έσπασαν τα ατομικά τους ρεκόρ και κατέλαβαν την τρίτη θέση στην γενική κατάταξη αντίστοιχα στο αγώνισμά τους, ενώ η Βραδή ήρθε πρώτη στην κατηγορία Κορασίδων.

Ο Σπύρος Δουκατέλης, που άφησε τα σπριντ και έπιασε το 400άρι έριξε τον δικό του χρόνο κάτω από τα 49’’ και με επίδοση 48’’10 κατετάγη τρίτος. Το παλιό του ρεκόρ ήταν 49’’56. Πρώτος στην γενική κατάταξη ήταν ο Μιχαήλ Παππάς (ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας) με 47’’54 και δεύτερος ο Δημήτρης Λεβαντίνος (ΓΣ Κερατσινίου) με 48’’10. Στο επί κοντώ γυναικών η 17χρονη αθλήτρια του Παύλου Σκορδίλη, Ηρώ Βραδή ξεπέρασε το ατομικό της ρεκόρ (3.70μ) και με άλμα στα 3.80μ κατετάγη τρίτη στην γενική κατάταξη και πρώτη στην κατηγορία κορασίδων. Να σημειωθεί ότι η αθλήτρια του Κερκυραϊκού είχε ήδη πιάσει το όριο για το Ευρωπαϊκό Κ18, που επρόκειτο να διεξαχθεί 26-29 Αυγούστου στο Ριέτι της Ιταλίας. Ωστόσο η Ιταλική Ομοσπονδία στίβου σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή ματαίωσαν τους αγώνες, εξαιτίας της πανδημίας. Στα «Τοφάλεια» πρώτη στο επί κοντώ γυναικών με άλμα 4.10μ αναδείχτηκε η 26χρονη Κατερίνα Βαγενά (ΓΣ Ακρίτας) και δεύτερη με 3.90μ η 18χρονη Αναστασία Ρέτσα (ΑΕ Μεσογείων Αμεινίας)

Στο τριπλούν γυναικών στα ‘Τοφάλεια” συμμετείχε επίσης η 17χρονη αθλήτρια του Κερκυραϊκού ΓΣ Μαριάνα Μουρτσινούδη, η οποία με άλμα 11.56μ ήρθε ένατη στην γενική κατάταξη και πρώτη στην κατηγορία κορασίδων.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!