Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Διαμαρτυρήθηκαν στα γραφεία της TUI οι εργαζόμενοι σε ξενοδοχεία και στον τουρισμό

Για τη στέρηση από πλευράς της TUI να μείνουν χωρίς εισόδημα χιλιάδες εργαζόμενοι της σε πανελλαδικό επίπεδο, διαμαρτυρήθηκαν το πρωί στα γραφεία της επιχείρησης στην Κέρκυρα οι ξενοδοχοϋπάλληλοι, μέσω του καλέσματος του Συνδικάτου Ξενοδοχοϋπαλλήλων. Οι εργαζόμενοι ανέφεραν «είναι τουλάχιστον αξιοπερίεργο, και εντελώς απαράδεκτο, το πως αρκετές εταιρείες του κλάδου, με τρανταχτό παράδειγμα αυτό της TUI HELLAS, να επιλέγουν, διότι περί επιλογής πρόκειται, να στερούν από τους εργαζόμενους τους το δικαίωμα στην αναστολή εργασίας. Μας υποβιβάζουν ως υπαλλήλους, μας τιμωρούν άνευ λόγου, και δείχνουν ότι δυστυχώς στον κλάδο δεν επικρατεί απλά εργασιακός μεσαίωνας, αλλά δεν έχουμε φτάσει ούτε καν στην εποχή των παγετώνων».

Να υπενθυμίσουμε ότι σήμερα το απόγευμα στις 19:00 στο Κοντοκαλι (παραμυθουπολη) αγωνίζονται ενάντια στον εργοδοτικο αυταρχισμο και την παραβίαση του 5ημερου 8ωρου και της κλαδικης συλλογικής σύμβασης

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!