Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Διαμαρτυρία Αυτοαπασχολούμενων ΕΒΕ στη ΔΟΥ Κέρκυρας

  Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποίησε σήμερα ο ΠΑΓΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ στη Δ.Ο.Υ  Κέρκυρας στην οποία συμμετείχε και το ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ .

Παραδόθηκε στην διευθυντή της Δ.Ο.Υ υπόμνημα προς τα υπουργεία Οικονομίας και  Ανάπτυξης και Επενδύσεων με τα αιτήματα των α/α .

Όπως τόνισε ο Πρόεδρος του ΠΑΓΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ Βαγγέλης Αλαμάνος : Καταθέσαμε σήμερα ένα υπόμνημα με αιτήματα που είναι αναγκαία να υλοποιηθούν άμεσα απ’ την Κυβέρνηση   για την προστασία της υγείας και του εισοδήματός μας.

Επισήμανε δε πως τα υποτιθέμενα μέτρα στήριξης που παίρνει η κυβέρνηση δεν αρκούν!

   Τα μισοδανεικά των επιστρεπτέων προκαταβολών, τα δάνεια και η αποπληρωμή των χρεών στο διηνεκές οδηγούν σε αδιέξοδο. Ακόμη όμως και από αυτά τα ελάχιστα εξαιρούν προκλητικά τους αυτοαπασχολούμενους όπως έγινε με την επιδότηση των παγίων εξόδων.

  Αλλά ας μας πει η κυβέρνηση, που δήθεν κόπτεται για εμάς. Γιατί διαφυλάττει σαν “κόρη οφθαλμού” την κατάργηση του αφορολόγητου, το τέλος επιτηδεύματος, τον ΕΝΦΙΑ και όλη την αντιλαϊκή φορολογία που άφησαν ανέγγιχτη τρεις διαδοχικές κυβερνήσεις τα τελευταία οκτώ χρόνια;».

  Κάλεσε δε όλους τους συναδέλφους να είναι σε ετοιμότητα το επόμενο διάστημα  να δυναμώσει η αγωνιστική διεκδίκηση, η νέα κρίση που τσακίζει τις ζωές μας δεν ξεχωρίζει επαγγέλματα και κλάδους!

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!