Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Διαμαρτυρία ΝΑΟΚ-ΝΑΥΣΙΘΟΟΥ-ΝΗΡΕΑ για το κολυμβητήριο

Επιστολή-διαμαρτυρία για την «θερμοκρασία» του νερού στην πισίνα του κολυμβητηρίου στο ΕΑΚΚ, δημοσιοποίησαν χθες από κοινού, τα τρία κολυμβητικά σωματείου, που κάνουν χρήση.

Συγκεκριμένα το κείμενο, που υπογράφουν οι διοικήσεις των ΝΑΟΚ-ΝΑΥΣΙΘΟΟΥ & ΝΗΡΕΑ έχει ως εξής:
“Έντονη η ανησυχία στους αθλητές-προπονητές-γονείς των σωματείων που προετοιμάζονται στο κολυμβητήριο ενόψει των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων και αγωνιστικών υποχρεώσεων λόγο των συνθηκών που επικρατούν στον κολυμβητήριο τους τελευταίους 2 μήνες και οι οποίες δεν δίνουν ελπίδες για την συνέχεια. Το παγωμένο νερό τους τελευταίους 2 μήνες Μάιο αλλά και Ιούνιο (με εξαίρεση τις τελευταίες ημέρες που η εξωτερική θερμοκρασία ήταν αυξημένη) απογοήτευσε τους αθλητές αφού τις περισσότερες φορές εγκατέλειπαν τις προπονήσεις ‘η είχαν μικροτραυματισμούς ή δεν μπορούσαν να αποδώσουν. Αυτή εικόνα ήλθε να επιδεινώσει την άσχημη αγωνιστική κατάσταση που είχε προκαλέσει η πολύμηνη αποχή λόγω της πανδημίας. Σίγουρα οι Πανελλήνιοι αγώνες οι αγώνες Προαγωνιστικών και τα πρωταθλήματα Υδατοσφαίρισης που έρχονται μέσα στον Ιούλιο θα βρουν απροετοίμαστους του αθλητές προετοιμάζονται στο κολυμβητήριο της Κέρκυρας αφού τελικά δεν μπορέσαμε να τους εξασφαλίσουμε τουλάχιστον ανεκτές και σταθερές συνθήκες προπόνησης. Αβεβαιότητα επικρατεί στο χώρο της πισίνας και για την τύχη του μηχανοστασίου το οποίο δεν γνωρίζουμε πότε θα γίνει η αντικατάσταση με τα μηχανήματα που έχουν παραληφθεί από την Ναύπακτο καθώς η λειτουργία και η αντοχή του ήδη υπάρχοντος έχει φτάσει στα όρια του.. Όλα αυτά την στιγμή που μπήκαμε για καλά στο καλοκαίρι ο Σεπτέμβριος δεν είναι μακριά αλλά το ερώτημα παραμένει. Θα βρει η νέα σαιζόν το κολυμβητήριο έτοιμο να φιλοξενήσει τις ομάδες και τους αθλητές ή θα συνεχίσουμε να ζητάμε απαντήσεις και ευθύνες για το που, ποιος ,πώς, πότε και γιατί;”.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!