Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Διαπόντια νησιά: Εκτός λειτουργίας το πλοίο Πήγασος λόγω βλάβης

Εκτός λειτουργίας έχει τεθεί από σήμερα το πρωί το πλοίο που εκτελεί το δρομολόγιο προς τα Διαπόντια νησιά Πήγασος λόγω μηχανικής βλάβης στη δεξιά κύρια μηχανή.

Το πλοίο βρισκόταν ελλιμενισμένο στο λιμάνι Αγίου Στεφάνου Αυλιωτών Κέρκυρας και ενώ ετοιμαζόταν για την εκτέλεση προγραμματισμένου επιδοτούμενου δρομολογίου προς Ερείκουσα, με σαράντα επιβάτες, διαπιστώθηκε απώλεια του ψυκτικού υγρού της δεξιάς κύριας μηχανής.

Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Παλαιοκαστρίτσας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Κέρκυρας απαγορεύτηκε ο απόπλους του “Πήγασος” μέχρι αποκατάστασης της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης και αξιοπλοΐας από τον νηογνώμονα που το παρακολουθεί.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!