Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Διαψεύδει το περιστατικό με το 19χρονο μαθητευόμενο ο Εκτορας Μποτρίνι

«Τα πράγματα δεν είναι όπως καταγγέλλονται» ανέφερε απόψε στο ΟPEN TV ο καταξιωμένος κερκυραίος σεφ Ε. Μποτρίνι μετά την δημοσιοποίηση καταγγελίας 19χρονου μαθητευόμενου περί βασανιστηρίων στο εστιατόριο όπου εργαζόταν.
Ο κ. Μποτρίνι, μιλώντας στο OPEN TV, υποστήριξε πως στις κουζίνες και εντάσεις υπάρχουν και ατυχήματα συμβαίνουν, όμως τα πράγματα δεν είναι όπως καταγγέλλονται. «Την έχω ακούσει την καταγγελία, τα πράγματα δεν είναι έτσι. Η πορεία θα δείξει. Τα πράγματα δεν έχουν καμία σχέση με όσα λένε. Μπροστά σε εμένα δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο, όταν είμαι εγώ είναι όλοι Παναγίες».
Σε παρέμβασή του στο σταθμό, ο δικηγόρος του 19χρονου, Στέφανος Νικόπουλος, σημείωσε: «Υπάρχουν εκ μέρους των υπεύθυνων κουζίνας καψίματα με λάδι στα χέρια και καψίματα από σπάτουλες, τις οποίες έβαζε ο υπεύθυνος κουζίνας».

Το βίντεο απο το OPEN TV :

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!