Quantcast
SLIDERΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Διεθνής διάκριση για την πρόεδρο του ΕΟΤ Αντζελα Γκερέκου

Διεθνής διάκριση για την πρόεδρο του ΕΟΤ Αντζελα Γκερέκου καθώς κατέχει πλέον την τιμητική θέση, ως senior γερουσιαστής της Ελλάδας σε θέματα καινοτομίας της επιχειρηματικότητας για την WBAF.

Αναλυτικά: Το World Business Angels Investment Forum καλωσορίζει την Άντζελα Γκερέκου, πρόεδρο του ΕΟΤ, ως Ανώτερη Γερουσιαστή για την Ελλάδα και Αντιπρόεδρο της Παγκόσμιας Επιτροπής Γυναικών του WBAF υπό την προεδρία της Χ.Ε. Κολίντα Γκραμπάρ-Κιταρόβιτς, Προέδρου της Δημοκρατίας της Κροατίας (2015-2020). Η κυρία Γκερέκου έχει υπηρετήσει την Ελληνική Κυβέρνηση ως Υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού (2009-2010) και Υφυπουργός Πολιτισμού (2014-2015). Από το 2011 είναι και Πρόεδρος του Ιονίου Πολιτιστικού Κέντρου.

Μέλη της επιτροπής αυτής είναι:
Αντιπρόεδρος:
Η κα Martha Delgado, υφυπουργός Foreign Affairs of Mexico
Η κυρία Swati Mandela, εγγονή του Νelson Mandela και WBAF High Commissioner for South Africa.
Marie-Christine Oghly, World President, World Association of Women Entrepreneurs (FCEM).

Η κα Γκερέκου κατέχει πλεον και την τιμητική θέση, ως senior γερουσιαστής της Ελλάδας σε θέματα καινοτομίας της επιχειρηματικότητας για την WBAF.
Μεταξύ άλλων η ίδια δήλωσε :
“Οι γυναίκες ηγέτες έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά με τους άντρες : όραμα, επιμονή, ενσυναίσθηση, πάθος..
Αλλά ένα πράγμα που πρέπει να έχουν οι ηγέτες της επόμενης γενιάς είναι να είναι ουσιαστικά ενεργοί και στην πρώτη γραμμή για την δημιουργία γυναικών_εξουσίας στους χώρους εργασίας αλλά και στην γενικότερη και μεγαλύτερη συμμετοχή , των γυναικών στα κοινά”.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!