Quantcast
SLIDERΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Διθυραμβικοί έπαινοι για την δημοτική χορωδία ΔΗΜΟΔΟΚΟΣ για την εμφάνισή της στη Λάρισα

ΛΑΡΙΣΑ – Διθυραμβικούς επαίνους και θετικότατα σχόλια απέσπασε η Δημοτική Χορωδία “ΔΗΜΟΔΟΚΟΣ” με την εμφάνισή της στο 5ο χορωδιακό φεστιβάλ που διοργάνωσε το Σαββατο 30 Νοεμβριου ο Σύλλογος Κερκυραίων και φίλων της Κέρκυρας Θεσσαλίας “ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΝΤΖΑΡΟΣ” και στο οποίο συμμετείχαν επίσης η Χορωδία Μ/Φ Ομίλου Λευκάδας «ΟΡΦΕΑΣ» καθώς και η Κερκυραϊκή Χορωδία Λάρισας «Νικόλαος Μάντζαρος».

Στην κατάμεστη   αίθουσα συναυλιών του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας ένα ενθουσιώδες κοινό αποθέωσε με το ανυπόκριτο, παρατεταμένο χειροκρότημά του την εμφάνιση του “ΔΗΜΟΔΟΚΟΥ”.                      

Υπό την εμπνευσμένη διεύθυνση της μαέστρου Δήμητρας Καλογεροπούλου και την πιανιστική συνοδεία της Μαρίας Υφαντή οι χορωδοί του ΔΗΜΟΔΟΚΟΥ ανέδειξαν την υψηλή ποιότητα και τις απεριόριστες δυνατότητες που διαθέτουν.                        

Πάνω απ’ όλα, βέβαια, επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά ότι η χορωδιακή μουσική αποτελεί αστείρευτο πολιτιστικό κεφάλαιο και ισχυρή παρακαταθήκη της Κέρκυρας.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!