Quantcast
Διεθνή νέα

Διπλασιάστηκαν τα κρούσματα στην Αλβανία σήμερα 2/7

Εξαιρετικά δύσκολη είναι η κατάσταση στην γειτονική Αλβανία η οποία μέχρι στιγμής δεν μπορεί να ανακόψει την επέλαση της πανδημίας.

Παρότι οι μήνες της άνοιξης κύλησαν χωρίς σοβαρά προβλήματα στην χώρα, με τον αριθμό των κρουσμάτων να είναι περιορισμένος και την κατάσταση απολύτως ελεγχόμενη, οι τελευταίες ημέρες μοιάζουν πλέον με εφιάλτη. Σήμερα καταγράφηκε νέα αύξηση των κρουσμάτων και είναι η μεγαλύτερη μέχρι στιγμής που ανακοινώνεται επίσημα. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Υπουργείου το τελευταίο εικοσιτετράωρο καταγράφηκαν 82 νέα κρούσματα και τρεις θάνατοι. Τα κρούσματα είναι διπλάσια από όσα είχαν ανακοινωθεί χθες. Τα ενεργά κρούσματα στη χώρα έχουν εκτοξευτεί σε 1054, 78 άνθρωποι νοσηλεύονται σε νοσοκομεία και εννέα σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας. Οι εκκλήσεις του Υπουργείου Υγείας για τήρηση των μέτρων είναι συνεχείς χωρίς ωστόσο να επιφέρουν αποτελέσματα.

Epiruspost.gr

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!