Quantcast
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Δυο κλοπές στην Κέρκυρα με τρεις συλλήψεις

Συνελήφθησαν τρία άτομα, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις κλοπών στην Κέρκυρα

Συνελήφθησαν, στην περιοχή του Κάβου Κέρκυρας, τρία άτομα, για δύο διαφορετικές περιπτώσεις κλοπών πορτοφολιών από παραθεριστές της περιοχής.

Ειδικότερα,  στην πρώτη περίπτωση, εντοπίσθηκαν διαδοχικά και συνελήφθησαν χθες (10.07.2022), από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λευκιμμαίων, δύο αλλοδαποί,  μετά από σχετική καταγγελία σε βάρος τους, σύμφωνα με την οποία, το πρωί της ίδιας ημέρας αφαίρεσαν, μαζί με ένα ακόμη άτομο που αναζητείται, ένα πορτοφόλι που περιείχε χρηματικό ποσό καθώς και άλλα προσωπικά αντικείμενα.

Στη δεύτερη περίπτωση, εντοπίστηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (11.07.2022), από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), ημεδαπή, η οποία λίγη ώρα πριν, είχε αφαιρέσει, με τη μέθοδο της απασχόλησης, πορτοφόλι με χρηματικό ποσό, το μεγαλύτερο μέρος του οποίου βρέθηκε στην κατοχή της και κατασχέθηκε. 

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!