Quantcast
SLIDERΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Δυο οι υποψήφιοι για τη θέση του Συντονιστή του ΣΥΡΙΖΑ Κέρκυρας – Σήμερα η εκλογή

Στις 16:00 το απόγευμα της Τετάρτης θα ξεκινήσει η διαδικασία της εκλογής του νέου Συντονιστή του ΣΥΡΙΖΑ Κέρκυρας, ύστερα από την ανάδειξη της νέας Νομαρχιακής, η οποία είναι 27μελής. Τα μέλη θα διαλέξουν ανάμεσα από τις δυο υποψηφιότητες που κατατέθηκαν και δεν είναι άλλες, από αυτές των Χρήστου Μωραϊτη (πρώην πρόεδρος περιφερειακού συμβουλίου επί περιφερειακής αρχής Θ. Γαλιατσάτου)  και Κώστα Γκουση (πρώην γραμματέας της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ Κέρκυρας).

Να σημειωθεί, πως ο πρώην βουλευτής Κώστας Παυλίδης, ο οποίος αποτελεί μέλος της νέας Νομαρχιακής και μάλιστα πρώτευσε σε ψήφους, δεν υπέβαλε υποψηφιότητα για την θέση του Συντονιστή λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων και όπως ο ίδιος δήλωσε, δεν θα μπορούσε να υπηρετήσει αυτό το αξίωμα όπως ο ίδιος θα ήθελε με την συνέπεια που αρμόζει. Αυτό δε σημαίνει ωστόσο, πως δεν θα είναι πολιτικά παρών, να βοηθήσει όπου χρειαστεί και να αναλάβει πρωτοβουλίες, εφόσον αποφασιστούν από το εκλεγμένο όργανο.

Ύστερα από την ανάδειξη του νέου Συντονιστή, θα ακολουθήσει ακόμη μια διαδικασία, αυτής της ανάδειξης του αναπληρωτή Συντονιστή, όπου και πάλι θα ακολουθηθεί η ίδια διαδικασία με το στήσιμο της κάλπης.

Τέλος, στην τρίτη και τελευταία φάση, θα αναδειχθεί το συντονιστικό όργανο, ο αριθμός των μελών του οποίου ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί, καθώς ενδέχεται να είναι είτε επταμελές είτε εννεαμελές.

Να σημειωθεί, πως ο νέος Συντονιστής αναμένεται να γίνει γνωστός περίπου στις 20:ο0 απόψε.

 

Ποιοι αποτελούν τη νέα Νομαρχιακή

Να υπενθυμίσουμε, πως τα 27 μέλη της Νομαρχιακής, είναι τα εξής (αλφαβητική σειρά)

Άνθη Αγγελική, Αυγερινός Γιάννης, Βάκη Φωτεινή, Βάρελης Σπύρος, Βάρθης Λεωνίδας, Βάρθη Αναστασία, Βλάχος – Πολίτης Φώντας, Γκούσης Κώστας, Κακαβίτσας Φοίβος, Κουλούρης Ευγένιος, Καββαδίας Θέμης, Κρητικός Γιάννης, Λουκανάρη Αγγελική, Μάνεσης Κυριάκος, Μάστορα Νόνη, Μωραΐτης Χρήστος, Παγκράτης Σπύρος, Παγώνης Αθανάσιος, Παυλίδης Κώστας, Πολίτης Αντώνης, Σαλβάνος Τάσος, Συριώτης Θωμάς, Ταρασίδου Πηνελόπη, Τραυλού – Αποστολάτου Γιώτα, Τσέλιου Τζένη, Τσιούλης Ευθύμιος και Τσιρίδου Λιάνα.
 

 

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!