Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Δυσχέρειες και ελλείψεις και στους εργαζόμενους της ΥΠΑ Κέρκυρας

Με ανακοίνωση του ο σύλλογος εργαζομένων στην ΥΠΑ Κέρκυρας αναφέρει τα εξής: Το ΔΣ και τα μέλη του Συλλόγου Υπαλλήλων ΥΠΑ Κέρκυρας, εκφράζουμε τη οδύνη μας για τα θύματα του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος, που στην πλειοψηφία τους ήταν νέα παιδιά. Επίσης στους εργαζόμενους, θύματα του καθήκοντος, οι οποίοι δεν θα ξαναδούν τις οικογένειές τους. Οι σκέψεις μας είναι στους τραυματίες, στους οποίους ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση.

Δυστυχώς, οι ελλείψεις σε προσωπικό και σύγχρονη υλικοτεχνική υποδομή, σε οποιονδήποτε φορέα και ειδικότερα στον χώρο των μεταφορών, μπορούν να αποβούν καταστροφικές, όπως αποδείχτηκε με τον χειρότερο τρόπο.

Από τη πλευρά μας, ως συνδικαλιστικός φορέας στον τομέα της ασφάλειας των αερομεταφορών, έχουμε επισημάνει πολλές φορές, σε όλους τους αρμόδιους, τις σημαντικές ελλείψεις σε σύγχρονο εξοπλισμό και προσωπικό, ώστε η παροχή των υπηρεσιών Αεροναυτιλίας να διατηρηθεί σε υψηλό επίπεδο ασφαλείας.

Σύντομα, πριν την έναρξη της φετινής τουριστικής περιόδου, θα επαναλάβουμε τους προβληματισμούς και τις δυσχέρειες που αντιμετωπίζουμε, ώστε να γνωρίζει και η τοπική κοινωνία”.

 

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ / @kerkyrasimera

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!