Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Δωρεά Ροταριανού Ομίλου Κέρκυρας στο Ορφανοτροφείο

Ένα 9θέσιο βανάκι, δώρισε στο Ορφανοτροφείο, ο Ροταριανός Όμιλος Κέρκυρας “Ιωάννης Καποδίστριας.”

“Η πράξη αυτή” όπως ανέφερε η Δήμαρχος και Πρόεδρος του Ορφανοτροφείου Μερόπη Υδραίου, “αποτελεί επιστέγασμα και απόδειξη της καλής συνεργασίας του Ομίλου με τον Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων”.

Η κ. Υδραίου ευχαρίστησε τον Ροταριανό Όμιλο για την προσφορά του στον Ορφανοτροφείο και όλους όσους συνέβαλαν για την αγορά του οχήματος και τόνισε ότι παρόμοιες πρωτοβουλίες ευαισθητοποιούν τους πολίτες και ενισχύουν την αλληλεγγύη και την κοινωνική προσφορά.

Παρόντες και παρούσες στην παράδοση, παραλαβή της δωρεάς του οχήματος, εκτός της Δημάρχου ήταν η Πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Κέρκυρας, Έλσα Δολιανίτη, και τα μέλη του Δ.Σ Βαγγέλης Ντουβέλης, Δημήτρης Μπουζούκης, Σούλα Χειμαριώτη και Ρένος Μανέτας. Επίσης το μέλος της Διοίκησης του Ορφανοτροφείου Νίκος Καργόπουλός και η Αντιδήμαρχος Παναγιώτα Τζάνε.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!