Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Δωρεά τροφίμων του ξενοδοχείου ΑΤΤΙΚΑ στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Κέρκυρας

Μια σημαντική χορηγία παρέλαβαν την Τρίτη 18 Αυγούστου 2020 τα Στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείουτου Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας από την εταιρεία “ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΤΤΙΚΑ”, μετά από πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου Καθαριότητας κ. Σερεμέτη Ιωάννη. Πρόκειται για συσκευασμένα τρόφιμα για την κάλυψη των αναγκών του Κοινωνικού Παντοπωλείου και Συσσιτίου του Δήμου. Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Σερεμέτης δήλωσε σχετικά: «Η προσφορά των επιχειρηματιών του Νησιού μας, σε αυτή τη δύσκολη περίοδο για όλους, προς το Κοινωνικό μας Παντοπωλείο είναι πραγματικά συγκινητική. Θέλω να εκφράσω από καρδιάς τις θερμές μου ευχαριστίες καθώς και τα συγχαρητήρια μου στον κ.Νικόπουλο Ελευθέριο,  για την πολύτιμη προσφορά του. Οι Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών: «Κοινωνικά Παντοπωλεία και Παροχή Συσσιτίου στο Κέντρο και την Περιφέρεια του Δήμου  Κεντρικής Κέρκυρας» είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας του Δήμου και του Κοινωνικού Συνεταιρισμού (Κοι.Σ.Π.Ε) «Νέοι Ορίζοντες.Το Κοινωνικό Παντοπωλείο παρέχει δωρεάν είδη παντοπωλείου, απορρυπαντικά, κατεψυγμένα προϊόντα, ρούχα, είδη οικιακού εξοπλισμού, κ.λπ. σε οικογένειες που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην ποιότητα των προϊόντων στα οποία τίθενται εξαιρετικά αυστηρές προδιαγραφές ώστε να εξασφαλίζονται όλες οι συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας. Το Κοινωνικό Συσσίτιο λειτουργεί καθημερινά και παρέχει γεύματα  για την σίτιση των ωφελούμενων, σε οργανωμένο χώρο με τραπεζαρία, κουζίνα, βοηθητικούς χώρους και γραφεία. Οι Κοινωνικές Δομές  λειτουργούν καθημερινά από τις 08:00 έως 16:00, στο  Κέντρο της Πόλης (Μητρ. Μεθοδίου & Κολοκοτρώνη) από Δευτέρα έως Σαββάτο, με εξειδικευμένο προσωπικό.Η διανομή στην γεωγραφική περιφέρεια του Δήμου Κεντρικής Κέρκυραςγίνεται σε συνεργασία με τα Στελέχη του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» .

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Σκούπουρας Ανδρέας τόνισε ότι σε αυτές τις έκτακτες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί  πρέπει να σταθούμε με υπευθυνότητα και μεθοδικότητα δίπλα στους δημότες μας. Ο Δήμος έχει ουσιαστική συμμετοχή και συμβολή, δείχνοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη και την κοινωνική συνοχή απέναντι στους συμπολίτες μας που έχουν άμεση ανάγκη για τρόφιμα.

 

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!