Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Δωρεά 302 τίτλων βιβλίων στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κέρκυρας

«Ανάπτυξη Συλλογών Δημοσίων & Δημοτικών Βιβλιοθηκών»

 Η Δημόσια Κεντρική Ιστορική Βιβλιοθήκη Κέρκυρας συμμετείχε ως μία από της επιλεγόμενες Βιβλιοθήκες για το έτος 2022 του Κοινωφελούς Ιδρύματος Κοινωνικού και Πολιτιστικού Έργου (Κ.Ι.Κ.Π.Ε.) για την δράση : «Ανάπτυξη Συλλογών Δημοσίων & Δημοτικών Βιβλιοθηκών». Στα πλαίσια της δράσης αυτής έγινε αποδέκτης μιας σημαντικής  Δωρεάς 302 τίτλων βιβλίων αποδεδειγμένα αξιόλογων εκδόσεων, θεματολογίας και ποιοτικού περιεχομένου, από το Κοινωφελές Ίδρυμα Κοινωνικού και Πολιτιστικού Έργου (Κ.Ι.Κ.Π.Ε.) μέσω του αστικού μη κερδοσκοπικού οργανισμού Future Library.

 Η Δωρεά αυτή συμβάλει στην ποιοτική αναβάθμιση των συλλογών της Βιβλιοθήκης μας και, ευχαριστεί θερμά το Κ.Ι.Κ.Π.Ε. και τη FUTURE LIBRARY για την αξιόλογη προσφορά τους.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!