Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Δ. Μπακύρας: Αποδίδουμε στην κοινωνία της Κέρκυρας 9 τμήματα ΙΕΚ και 11 μετεκπαίδευσης

Eυχαριστήριο δημοσιοποίησε ο πρώην διευθυντής του ΙΕΚ Τουρισμού Κέρκυρας Δ. Μπακύρας:
 
“Τον Νοέμβριο του 2016 ξεκίνησα σαν Διευθυντής του ΙΕΚ Κέρκυρας ένα υπέροχο ταξίδι σε ένα από τα πιο σπουδαία εκπαιδευτήρια της χώρας μας. Το ταξίδι αυτό ολοκληρώθηκε στις 2 Νοεμβρίου 2021 με την αποδοχή της παραίτησης μου από την θέση του Διευθυντή από την Υπηρεσιακή Γραμματέα του Υπουργείου μας κα Σταυρούλα Μηλιάκου, την οποία θερμά ευχαριστώ.
Παραλάβαμε ένα Εκπαιδευτήριο με 4 τμήματα ΙΕΚ και 85 μαθητές. Σήμερα το αποδίδουμε στην κοινωνία με 9 τμήματα ΙΕΚ και 11 Μετεκπαίδευσης καθώς με 500 μαθητές και μετεκπαιδευόμενους, με την ελπίδα και την προσδοκία ότι όλοι θα στηρίξουμε αυτήν την προσπάθεια που κάνει ο τόπος για Τουριστική Αναβάθμιση.
Πρωταρχικά θα ήθελα ευχαριστήσω, τέως και νυν, Βουλευτές Κέρκυρας, Αρχές του τόπου, Φορείς, ΜΜΕ, αλλά και όλους εσάς τους απλούς πολίτες που στηρίξατε και μας βοηθήσατε στο δύσκολο έργο μας.
Ευχαριστώ τους τέως και νυν πολιτικούς μου προϊστάμενους, την ηγεσία, όλους τους εργαζόμενους του Υπουργείου Τουρισμού, καθώς και όλους τους συναδέλφους από όλα τα Εκπαιδευτήρια.
Θα ήταν παράλειψη μου να μην ευχαριστήσω όλους αυτούς που έδωσαν τα πάντα για την Εκπαίδευση στην Κέρκυρα όπως, Διευθυντές, καθηγητές, μόνιμους και ορισμένου χρόνου εργαζόμενους που μας πρόσφεραν απλόχερα την βοήθεια τους.
 
Δημήτριος Μπακύρας”
__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!