Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Είχαν και μία έκπληξη οι σημερινοί αγώνες κυπέλλου ΕΠΣΚ

Η ποδοσφαιρική αγωνιστική δράση των διοργανώσεων της ΕΠΣ Κέρκυρας συνεχίστηκε  σήμερα με πέντε αγώνες κυπέλλου και έναν αγώνα  πρωταθλήματος για το Νότιο όμιλο της Β΄ΕΠΣΚ, με τον οποίο ολοκληρώθηκε  η 1η αγωνιστική, η αυλαία της οποίας άνοιξε το Σαββατοκύριακο. Για την 2η φάση του κυπέλλου ΕΠΣΚ “Σταύρος Σαββανής” η έκπληξη παρουσιάστηκε στον αγώνα Κρόνου- ΑΕ Λευκίμμης, με την ομάδα των Αργυράδων να αποσπά λευκή ισοπαλία. Αντίθετα η άλλη ομάδα Γ΄Εθνικής του νησιού μας, ο Αστέρας Πετριτή δεν χαρίστηκε στην Αναγέννηση Περιβολίου, επί της οποίας επικράτησε 5-0, ενώ στο ντέρμπι του Βορρά, ο Οδυσσέας Αυλιωτών πήρε διπλό στους Καρουσάδες από την Ολυμπιάδα. Εύκολη νίκη πήρε και ο Κάβος με 3-0 επί της Βολίδας. Ο τελευταίος σημερινός αγώνας ανάμεσα στην ΑΕ Κανονίου και τον ΑΟ Κέρκυρα είναι ακόμα σε εξέλιξη, με τον “ιστορικό” να προηγείται 0-2 στο ημίχρονο. Τέλος για την 1η αγωνιστική του Νοτίου Ομίλου στη Β ΕΠΣΚ πραγματοποιήθηκε σήμερα ο εξ αναβολής αγώνας Θύελλας- ΑΕ Κανονίου, με τους γηπεδούχους να είναι “θυελλώδης” και να παίρνουν τη νίκη με 5-0.

Οι αγώνες κυπέλλου

ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΡΙΒΟΛΙΟΥ 5-0

ΑΟ ΚΑΒΟΣ-ΒΟΛΙΔΑ 3-0

ΚΡΟΝΟΣ-ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ 0-0

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΚΑΡΟΥΣΑΔΩΝ-ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΥΛΙΩΤΩΝ 1-2

Γήπεδο ΕΠΣΚ (ώρα έναρξης 18.00) ΑΕ ΚΑΝΟΝΙΟΥ-ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ

 

Ο αγώνας ΑΟ ΠΑΞΟΙ-ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΥΜΦΩΝ αναβλήθηκε   λόγω κωλύματος της Επιτροπής Διαιτησίας και θα ορισθεί με νέα απόφαση της Επιτροπής Κυπέλλο. Να σημειωθεί ότι οι αγώνες της 2ης φάσης κυπέλλου είναι διπλοί. Οι επαναληπτικοί θα διεξαχθούν στις έδρες των σημερινών φιλοξενούμενων ομάδων σε ημερομηνία, που θα ορίσει η Επιτροπή Διοργανώσεων της ΕΠΣΚ. Στους αγώνες κυπέλλου δεν μετράνε τα εκτός έδρας γκολ  και σε περίπτωση ίδιας διαφοράς τερμάτων ακολουθείται η διαδικασία της παράτασης και πέναλτι. Υπενθυμίζουμε ότι ήδη έχουν προκριθεί χωρίς αγώνα στην 3η φάση, ευνοούμενες από την κλήρωση  οι ομάδες Κεραυνός Αγ. Νικολάου και Όλυμπος.

Αγώνας πρωταθλήματος Β ΕΠΣΚ

ΝΟΤΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

1η αγωνιστική

ΣΗΜΕΡΑ

Θύελλα – ΑΕ Καναλίων 5-0

Τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου

Μέγας Αλέξανδρος – Κεραυνός Δραγωτινών 7-1
Ομόνοια – Βολίδα 2-1

Μπενίτσες – Αστέρας Μωραϊτίκων 1-0

ΑΟ Βασιλάτικα – Ηρακλής Αγ. Δέκα 0-3 (α.α.)
Η βαθμολογία

Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 3

ΘΥΕΛΛΑ 3

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓ. ΔΕΚΑ 3

ΟΜΟΝΟΙΑ 3

ΜΠΕΝΙΤΣΕΣ 3

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΩΡΑΪΤΙΚΩΝ 0

ΒΟΛΙΔΑ 0

ΑΟ ΒΑΣΙΛΑΤΙΚΑ 0

ΑΕ ΚΑΝΑΛΙΩΝ 0

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΔΡΑΓΩΤΙΝΩΝ 0

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!